a poważnie, poprawili to wspomaganie w MINI?
Mogę dać tylko linki do oficjalnych fotek - generalnie na terenie fabryki jest zakaz robienia zdjęć także przykro midawid pisze:mr_iwo wrzuc jakies fotki z fabryki
spokojnie, CBA już tak nie szaleje więc dajesz te foty ziommr_iwo pisze:Mogę dać tylko linki do oficjalnych fotek - generalnie na terenie fabryki jest zakaz robienia zdjęć także przykro midawid pisze:mr_iwo wrzuc jakies fotki z fabryki
Polacy tu są w 2 miejscach: Hala montażowa oraz sprzątaczkidawid pisze:w ogole sporo polakow tam pracuje w fabryce, znajoma byla tam na pare miesiecy tylko nie wiem co robila
Dokładnie tak jak pisałem o Cooper S w automacie - po jeździe manualem wiedziałem czego oczekiwać a tu wsiadłem, nacisnąłem gaz i ZONKjeep pisze: W porównaniu z innymi automatami wyczuwam lekkie opóźnienie na starcie. Taki bezwład dziwny dla mnie. Wchodzi na obroty, a auto prawie stoi i następuje takie niby szarpnięcie.
Dokladnie, ASO zapewne powie zeby nie wymieniac, zawsze spotykam sie z takimi glupi odpowiedziami czy to w BMW, Skodzie, Reno itp.pididi pisze:http://www.mini2.com/cvt/zf_vt1f_gearbox_description.pdf
Tu masz wszystko o bezstopniowym CVT. Wymiana oleju co 45000km!
Olej z ASO 83 22 0 136 376 (ESSO EZL799 CVT)