pierwszy ucieka... i teraz pytanie.. czy walczymy o roczny abonament czy spinamy się na ostatnia edycje konkursu i wtedy o wykup miejsca:)??
takie tam rozważania
Zagłosujecie na MINI?
Moderator: flapjck1
Re: Zagłosujecie na MINI?
Zwycięzca jest tylko jeden a za zwycięzcą 4 nagrody pocieszenia w postaci abonamentów.
Można startować we wszystkich edycjach, dopóki nie zdobędzie się głównej nagrody.
Więc zapraszam do głosowania
Można startować we wszystkich edycjach, dopóki nie zdobędzie się głównej nagrody.
Więc zapraszam do głosowania
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
O nowa edycja:)
Ale jak się dziś zagłosowało w starej to juz w nowej nie można sic!;)
No to zaczynamy zabawę:)
Ale jak się dziś zagłosowało w starej to juz w nowej nie można sic!;)
No to zaczynamy zabawę:)
Yazek
MOI MILI!
Zakończyła się III (przedostatnia) edycja konkursu.
Wygrałam dzięki Wam i przyjaciołom z forum Chryslera Pacifica http://www.chryslerpacifica.pl/viewtopic.php?t=2263
roczny abonament za miejsce postojowe w hali garażowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAAAAAAARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA GŁOSY Gdyby nie Wy... to by nie było tak radosnego dnia )))
ALE to jeszcze nie koniec i nie powiedzieliśmy ostatniego słowa w tym konkursie
Mianowicie, mamy chrapkę na miejsce, ale za cenę 100 zł
Przystąpiliśmy z małżonem - zdjęcia już są dodane do ostatniej edycji i a nuż się uda? Wiem, wiem - apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale z chęcią oddałabym abonament w zamian za główną nagrodę
Zatem, jeśli macie jeszcze chęć współzawodnictwa, pomocy i w ogóle jesteście tak pozytywni jak my, to zapraszam do głosowania ponownie - na MINI (autor: Megi) oraz Chryslera Pacificę (autor: XXX) - męża
Konkurs trwa IV edycja: od 27.08.2012 do 03.09.2012 (godz.12:00).
Dzięki i pozdrawiam!
Magda
Zakończyła się III (przedostatnia) edycja konkursu.
Wygrałam dzięki Wam i przyjaciołom z forum Chryslera Pacifica http://www.chryslerpacifica.pl/viewtopic.php?t=2263
roczny abonament za miejsce postojowe w hali garażowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAAAAAAARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA GŁOSY Gdyby nie Wy... to by nie było tak radosnego dnia )))
ALE to jeszcze nie koniec i nie powiedzieliśmy ostatniego słowa w tym konkursie
Mianowicie, mamy chrapkę na miejsce, ale za cenę 100 zł
Przystąpiliśmy z małżonem - zdjęcia już są dodane do ostatniej edycji i a nuż się uda? Wiem, wiem - apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale z chęcią oddałabym abonament w zamian za główną nagrodę
Zatem, jeśli macie jeszcze chęć współzawodnictwa, pomocy i w ogóle jesteście tak pozytywni jak my, to zapraszam do głosowania ponownie - na MINI (autor: Megi) oraz Chryslera Pacificę (autor: XXX) - męża
Konkurs trwa IV edycja: od 27.08.2012 do 03.09.2012 (godz.12:00).
Dzięki i pozdrawiam!
Magda