Wielkopolska - spotkania.
Moderator: flapjck1
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
Re: Wielkopolska - spotkania.
Mi tak samo.
W razie niepogody można też zaliczyć jakiś kryty parking w jakimś centrum. Np. dolny poziom w King Cross. Tam jest zawsze pusto i sucho Albo Pestka albo też Plaza...
Jutro nie powinno padać.
Jeżeli komuś pasuje to ja będę czekał na parkingu Auchan Swadzim naprzeciwko wejscia do Norauto - o tu
Przybędę ok. 17:15 poczekam do 18:00.
Będzie mi miło jak nie będę sam tam tkwił Nie chodzi mi o wielogodzinne spotkanie - fajnie jak to będzie nawet 5min!
Choć ostatnio jak odbierałem felgi od Oskara to czynność, która powinna trwać ok. 10min. zamieniła się w ponad godzinę
Zapraszam!
W razie niepogody można też zaliczyć jakiś kryty parking w jakimś centrum. Np. dolny poziom w King Cross. Tam jest zawsze pusto i sucho Albo Pestka albo też Plaza...
Jutro nie powinno padać.
Jeżeli komuś pasuje to ja będę czekał na parkingu Auchan Swadzim naprzeciwko wejscia do Norauto - o tu
Będzie mi miło jak nie będę sam tam tkwił Nie chodzi mi o wielogodzinne spotkanie - fajnie jak to będzie nawet 5min!
Choć ostatnio jak odbierałem felgi od Oskara to czynność, która powinna trwać ok. 10min. zamieniła się w ponad godzinę
Zapraszam!
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 10:16 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Arti
Arti
Witam
Wprawdzie jestem świeżutki i jeszcze swojego mini nie mam (rozglądam się i jestem nastawiony na zakup), ale z chęcią się zjawię żeby porozmawiać i popatrzeć na wasze autka
Termin 27.09 jak najbardziej mi pasuje.
Pozdrawiam.
Wprawdzie jestem świeżutki i jeszcze swojego mini nie mam (rozglądam się i jestem nastawiony na zakup), ale z chęcią się zjawię żeby porozmawiać i popatrzeć na wasze autka
Termin 27.09 jak najbardziej mi pasuje.
Pozdrawiam.
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
będę ok 17.40Arti pisze:Mi tak samo.
Jutro nie powinno padać.
Zapraszam!
- Arti
- Wiarus
- Kontakt:
Super!
Licze też na jakieś niezapowiedziane przybycie!
Zapewniam atrakcje - moge zabrac elektroniczny miernik lakieru
Licze też na jakieś niezapowiedziane przybycie!
Zapewniam atrakcje - moge zabrac elektroniczny miernik lakieru
Pozdrawiam,
Arti
Arti
Z przyjemnością dołączyłabym ale za późno dałeś znać - akurat jutro nie mogę.Arti pisze: Jeżeli komuś pasuje to ja będę czekał na parkingu Auchan Swadzim naprzeciwko wejscia do Norauto - o tu
Myślę jednak, że pierwsze koty za płoty - dajcie dobry przykład i następnym razem będzie nas więcej.
Pozdrawiam,
- Arti
- Wiarus
- Kontakt:
Spoko. Jak to w Rejsie mawiali - na kazdym zebraniu jest tak, ze ktos musi zaczac pierwszy
Zdaje sobie sprawe, ze nie kazdemu pasuje. Najgorzej rozkrecic Pozniej samo sie nakreci
Jak nie teraz to nastepnym razem!
Zdaje sobie sprawe, ze nie kazdemu pasuje. Najgorzej rozkrecic Pozniej samo sie nakreci
Jak nie teraz to nastepnym razem!
Pozdrawiam,
Arti
Arti
Tak jak Arti wolałbym w czwartek (27.09) bo 30 września będę w Gdańsku (dla wtajemniczonych wiadomo o co chodzi). Dobrze gdyby nie padało, bo w klasyku szwankują mi wycieraczki (akurat padło na nie:), więc deszcz nie jest wskazany. Z Cooper-em S nie mam takich "przeciwwskazań", więc Spotkajmy się i tyle.
- Arti
- Wiarus
- Kontakt:
Ja bede i jutro i za tydzien i w niedziele.
Z czasem pewnie wypracuje sie jakis konkretny staly termin. A pozniej to juz bedziez z gorki
Z czasem pewnie wypracuje sie jakis konkretny staly termin. A pozniej to juz bedziez z gorki
Pozdrawiam,
Arti
Arti
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Mi pasuje normalny dzień tygodnia - wieczór
Może 21-09, godz 19, Plaza ?
Może 21-09, godz 19, Plaza ?
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 23:01 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi jak najbardziej pasuje plaza... Daleko przynajmniej nie będę miał.
Co do dzisiaj to myślałem, że dam radę, ale niestety ściągnąłem kierownice w celu obszycia co okazało się nieco trudniejsze niż myślałem i dopiero dzisiaj wieczorem skończę.
Co do dzisiaj to myślałem, że dam radę, ale niestety ściągnąłem kierownice w celu obszycia co okazało się nieco trudniejsze niż myślałem i dopiero dzisiaj wieczorem skończę.
- Arti
- Wiarus
- Kontakt:
Łukasz - no to wpadnij dziś!
Chris11 - byś podjechał i zobaczył jak ja mam obszytą
Chris11 - byś podjechał i zobaczył jak ja mam obszytą
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2012, 11:50 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Arti
Arti
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Do Plazy?
- Arti
- Wiarus
- Kontakt:
Troszkę dalej
Arti pisze:Mi tak samo.
Jutro nie powinno padać.
Zapraszam!
Pozdrawiam,
Arti
Arti
- Arti
- Wiarus
- Kontakt:
No to pierwsze koty za ploty!
Dzieki Krzysztof za przybycie. Milo mi bylo Cie poznac.
Do milego nastepnego w niedziele 30.09 na parkingu przy Maltance. No chyba ze pogoda nie dopisze to moze skryjemy sie pod jakims dachem.
Bedziem w kontakcie!
Dzieki Krzysztof za przybycie. Milo mi bylo Cie poznac.
Do milego nastepnego w niedziele 30.09 na parkingu przy Maltance. No chyba ze pogoda nie dopisze to moze skryjemy sie pod jakims dachem.
Bedziem w kontakcie!
Pozdrawiam,
Arti
Arti
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
sorki, że nie wpadłem, ale trasa Poznań<->Gorzów mi zajęła więcej niż przypuszczałem... jutro 21 mi pasuje jak co też daleko nie mam.