przerażona mini cooper S

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Awatar użytkownika
hello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: '96 Sportspack
Kontakt:

Re: przerażona mini cooper S

Post autor: hello »

maniujr pisze:nie interesuje mnie zdanie "pozerów"
w takim razie nie zapomnij zostawić kurka gazu na widoku :wink:
maniujr
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
Kontakt:

Post autor: maniujr »

hello pisze:
maniujr pisze:nie interesuje mnie zdanie "pozerów"
w takim razie nie zapomnij zostawić kurka gazu na widoku :wink:
oczywiście, że nie będzie na widoku, ale tylko ze względów estetycznych, a na stację nie będę podjeżdżał w środku nocy, gdy wszyscy śpią ;)

zaoszczędzone złotówki idę właśnie wydać na ciekawsze noce rozrywki w centrum Poznania, niż piątkowe siedzenie przed kompem i trollowanie ;)

pozdr!
MPE

Post autor: MPE »

Pozer i szpaner to ten kto kupuje mini i montuje w nim gaz...chyba ktoś tu nie rozumie kultu Mini :-)))
matthew90

Post autor: matthew90 »

no tak auto za 30k to faktycznie szpan tyle że 5 lat wstecz..
Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Post autor: pididi »

matthew90 pisze:no tak auto za 30k to faktycznie szpan tyle że 5 lat wstecz..
dobra, cicho, niech się dowartościują :lol:
static
wojtaszka

Post autor: wojtaszka »

SpaCar pisze:Seryjny ten Twój S? Bo po pierwsze seria nie dochodzi do 240 a po drugie, to przy tej prędkości mój wskazuje jakieś 40l/100.
Seryjny, jedynie z całym ospojlerowaniem od Worksa. Było dokładnie 246km/h i na dodatek jechało za mną 4 kumpli motocyklistów i potwierdzili, że było koło 240. No nic sprawdzę na gpsie przy okazji:)
SpaCar

Post autor: SpaCar »

;)
Skoro kumple motocykliści jechali obok i potwierdzili to miałeś max 220-225. Liczniki w motocyklach przekłamują okrutnie.
Slovakia

Post autor: Slovakia »

pididi pisze:Ja też tego nie rozważam, Miniak za mało pali i za małe przebiegi robi... Gdybym się tym jakoś mega przejmował, to zamiast wydechu kupiłbym 1000 litrów paliwa :lol:
Śmieszy mnie jedynie argumentacja :mrgreen:
szacunek to jest jak sie jedzie miastem i ludzie się oglądają, albo nie płaci się kokosów w ASO.
Popatrzmy prawdziw w oczu Mini to nie jakiś rodzynek mało seryjny to auto poprpstu. A nic nie cieszy jak pokonywanie min km a czy to na lpg czy na PB co za róznica
Bartek!

Post autor: Bartek! »

MPE pisze:Pozer i szpaner to ten kto kupuje mini i montuje w nim gaz...chyba ktoś tu nie rozumie kultu Mini :-)))
taaa bo Mini to ultra rare sprzęt facepalm
auto za 30k to żaden szał, gdyby kosztowało 300k i wyprodukowano ich kilkaset okej... Mini to kolejny zwykły, hothatch na rynku jakich dziesiątki
MPE

Post autor: MPE »

Bartek! pisze:
MPE pisze:Pozer i szpaner to ten kto kupuje mini i montuje w nim gaz...chyba ktoś tu nie rozumie kultu Mini :-)))
taaa bo Mini to ultra rare sprzęt facepalm
auto za 30k to żaden szał, gdyby kosztowało 300k i wyprodukowano ich kilkaset okej... Mini to kolejny zwykły, hothatch na rynku jakich dziesiątki
A co tu cena ma do rzeczy ?
Awatar użytkownika
hello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: '96 Sportspack
Kontakt:

Post autor: hello »

Bartek! pisze:taaa bo Mini to ultra rare sprzęt facepalm
rozumiem, że klasyk za te 30k to też zwykłe, przeciętne auto?
speedfight

Post autor: speedfight »

Bartek! pisze:taaa bo Mini to ultra rare sprzęt facepalm
Taaa... weź przestań bo mi sie nie dobrze robi jak czytam to co piszesz....
KOLEJNY ZWYKŁY HOTHATCH NA RYNKU... ja pierdole kolego nie wszyscy szastają 300tyś zł żeby kupować limitowane auta.

Kto uważa że MINI to zwykłe szare auto jak inne to niech pierwszy rzuci kamieniem
Bartek!

Post autor: Bartek! »

ja uważam, że Mini to zwykłe przeciętne, średnio szybkie auto

klasyk jest kultowy, zgoda, ale nie o tym tutaj mowa ;)

nie rozumiem co niektórych boli ten gaz? według mnie niech chłop jak ma ochotę i na sikach lata
Bartosz8800

Post autor: Bartosz8800 »

Mam coopera s r53, Bez zadnych modyfikacji. Jeżdżę tylko po mieście, raczej krótkie dosc dynamiczne odcinki, średnie spalanie 11.5 L/100km.
keeway69

Post autor: keeway69 »

ja uwazam ,ze lepiej robic wiecej km na lpg i miec wiecej frajdy niz mial bym pierd......lic ,ze ile to mi nie pali i wgl:/ z zaoszczedzonych pieniedzy na lpgu zawsze mozna cos do Miniaka dokupic:) kazdy powinien robic co chce wedlug uznania i wlasnego portfela:]
ODPOWIEDZ