Bagnet/miarka oleju do cooper s
Bagnet/miarka oleju do cooper s
Witam wszystkich. Przytrafilo mi sie nieszczescie. Zlamalem miarke oleju,naszczescie udalo mi sie wyjac zlamana czesc z komory. Dzwonilem do kilku sklepów, warzsztatów i szrotów lecz nie moge jej dostac. Moze wiecie o miejscu gdzie sa takie czesci 

-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Bagnet/miarka oleju do cooper s
Z rozbiórki - alledrogo, bądź serwis - "Miarka poziomu oleju" numer części 11437510798, jeśli o to chodzi..
- iad
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
W ASO jakieś 3 miesiące temu płaciłem ok. 80 zł
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
takie drobiazgi nie sa zazwyczaj drogie w aso, a oszczedza to sporo klopotow z poszukiwaniem/oczekiwaniem na wysylke etc. 

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
correctBrennt pisze:takie drobiazgi nie sa zazwyczaj drogie w aso, a oszczedza to sporo klopotow z poszukiwaniem/oczekiwaniem na wysylke etc.

-
- Nowy
- Posiadane auto:

mialem juz kilka aut w zyciu i sie nie przytrafilo.. Polamaliscie podczas normalnego uzytkowania czy jakis wypadek przy pracy...? Jezeli to pierwsze to dajcie znac jak uniknac takiego klopotu
pozdrav
Racja zadzwonie do aso i sie dowiem czy posiadaja taka czesc. Akurat w moim przypadku to zamknelem maske a miarka byla wysunieta do samej góry i poszla w polowie..
Dzieki za info