XV. NarozeMini
Moderator: flapjck1
- MaTeRaTz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Szerokie MPI 98r., British Open 95r.
Re: XV. NarozeMini
koszulki tej samej firmy, co na IMM więc rozmiarówka jest znana empirycznie.
zamówienie poszło koszulki odbiore we czwartek dopiero, więc będę wsyłał po weekendzie dla niejadących.
zamówienie poszło koszulki odbiore we czwartek dopiero, więc będę wsyłał po weekendzie dla niejadących.
Projekt koszulki jest ZAJEBISTY,
a na Tobie Roszpunko bedzie sie prezetował jak zwykle super
(jeśli wiesz co mam na myśli;))
Buziaki i do piątku;))
a na Tobie Roszpunko bedzie sie prezetował jak zwykle super
(jeśli wiesz co mam na myśli;))

Buziaki i do piątku;))
- gadzio
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: austin rover red hot
F..k,nie bylo mnie kilka dni na forum i przeoczylem temat.Jakby czasem gdzies sie jeszcze uchowala przypadkiem koszulka rozmiar M to poproszę, jak nie to trudno 

- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Jak by się udało to ja też M poproszę.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI COOPER S
1. Ania-Ray - jedna S i jedna L
2. Profesorr - jedna XXL
3. MikiV8 - jedna M
4. majcher - jedna L
5. mataj2- jedna L
2. Profesorr - jedna XXL
3. MikiV8 - jedna M
4. majcher - jedna L
5. mataj2- jedna L
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
2. Profesorr - jedna XXL
3. MikiV8 - jedna M
4. majcher - jedna L
5. mataj2- jedna L
6. Witek - jedna M
2. Profesorr - jedna XXL
3. MikiV8 - jedna M
4. majcher - jedna L
5. mataj2- jedna L
6. Witek - jedna M
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Kochani koszulki juz poszly wczoraj do druku, wiec narazie nie ma ich nad stan.
Mysle jednak, ze jak zaintesowanie bedzie takie jakie jest, a jest niezle, to pewnie dorobimy kolejna partie, wiec nie rezygnujcie z dopisywania sie do listy.
Co do wyjazdu, to ponawiamy pytanie, czy ktos wybiera sie z nasza grupa.
Dla niezdecydowanych info, ze zlot jest TYLKO 40km od Polskiej granicy, wiec moze jednak warto sie wybrac i milo zakonczyc sezon. Na stronce jest numer tel do organizatorow i mysle, ze mozna sie jeszcze probowac zapisac.
pozdrawiamy i do zobaczenia
Mysle jednak, ze jak zaintesowanie bedzie takie jakie jest, a jest niezle, to pewnie dorobimy kolejna partie, wiec nie rezygnujcie z dopisywania sie do listy.
Co do wyjazdu, to ponawiamy pytanie, czy ktos wybiera sie z nasza grupa.
Dla niezdecydowanych info, ze zlot jest TYLKO 40km od Polskiej granicy, wiec moze jednak warto sie wybrac i milo zakonczyc sezon. Na stronce jest numer tel do organizatorow i mysle, ze mozna sie jeszcze probowac zapisac.
pozdrawiamy i do zobaczenia
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Cz!
W odpowiedzi na nawoływania Materatz'a no i Kermita - informujemy, że ja i mój syn Igor jedziemy na NarożeMini, chyba w tym przypadku Mama też musi pojechać
..moja Żonka nie czyta forum zbyt często więc mogę dodać, że negocjacje trwają już ponad 2 tygodnie ze średnim skutkiem / obawa o dziecko jest wielka / no i zarejestrowani jesteśmy już od tygodnia.
Jednym słowem nie ominę Naroza, na które kiedyś namówił mnie Kocioł, no i od tego czasu jesteśmy tam co roku. Mamy plan z Kociołami ruszać ok 12:00 - 15:00 wszystko zależy od końcowych ustaleń z młodą Mamą
..Igor spakowany, przynajmniej wszystkie śpiochy z logo Mini 
Pozdro...
Adi
W odpowiedzi na nawoływania Materatz'a no i Kermita - informujemy, że ja i mój syn Igor jedziemy na NarożeMini, chyba w tym przypadku Mama też musi pojechać

..moja Żonka nie czyta forum zbyt często więc mogę dodać, że negocjacje trwają już ponad 2 tygodnie ze średnim skutkiem / obawa o dziecko jest wielka / no i zarejestrowani jesteśmy już od tygodnia.
Jednym słowem nie ominę Naroza, na które kiedyś namówił mnie Kocioł, no i od tego czasu jesteśmy tam co roku. Mamy plan z Kociołami ruszać ok 12:00 - 15:00 wszystko zależy od końcowych ustaleń z młodą Mamą

Pozdro...
Adi
Mini Morris British Open Classic - S7 MINI
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
- gadzio
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: austin rover red hot
2. Profesorr - jedna XXL
3. MikiV8 - jedna M
4. majcher - jedna L
5. mataj2- jedna L
6. Witek - jedna M
7.gadzio-jedna M i jedna S
2. Profesorr - jedna XXL
3. MikiV8 - jedna M
4. majcher - jedna L
5. mataj2- jedna L
6. Witek - jedna M
7.gadzio-jedna M i jedna S
Naroze, Naroze i po Narozu 
W kilku slowach:
Wyjazd super udany. Droga zajela nam 4 godzinki. Nie obylo sie bez przygod, chociaz usterka mega prozaiczna (posluszenstwa odmowily pasy bezpieczenstwa i trzeba bylo zawrocic z autostrady do domku, zeby je wymienic)
Na miejscu godnie reprezentowalismy Polske, pieknie prezentujac sie w koszulkach przygotowanych na wyjazd. Oczywiscie odtanczylismy tez taniec Gangnam Style, zeby dodac sobie otuchy przed startem do rajdu.
Nocne zycie tez niczego sobie. Materatze, Janczary i moja zonka, zorganizowali mi imieninowa imprezke niespodzianke i bylo... grubo
Co do wynikow sportowych to w rajdzie nocnym zajelismy w trzy auta "egzekwo" drugie miejsce, a Janczary maja wreszcie swoj pierwszy, wymazony puchar
W rajdzie dziennym... coz... bylo milo
Podrozowalismy w 5 aut (Materatze, Janczary, Kociol, Majcher i Kermity). Na probie szybkosciowo-sprawnosciowej niektorych poniosla fantazja i pomylili trase (patrz Kermity), ale Materatz godnie nas reprezentowal, biorac trase pod wlos i na spokojnie zaliczajac przyzwoity czas przejazdu. Majcher w new mini stuknal 3ci czas w swojej kategori i takze przywiozl pucharek do domu. Gratulacje.
Dla zainteresowanych mozna obejzec nasze ekscesy na filmiku z naroza:
http://www.youtube.com/watch?v=ScM-HYNJGO0
Taniec na 2:07
Reasumujac: wyjazd super, zabawa super, ludzie super, mini super
Obecnosc za rok... OBOWIAZKOWA!!!
Zalujcie, ze Was nie bylo

W kilku slowach:
Wyjazd super udany. Droga zajela nam 4 godzinki. Nie obylo sie bez przygod, chociaz usterka mega prozaiczna (posluszenstwa odmowily pasy bezpieczenstwa i trzeba bylo zawrocic z autostrady do domku, zeby je wymienic)

Na miejscu godnie reprezentowalismy Polske, pieknie prezentujac sie w koszulkach przygotowanych na wyjazd. Oczywiscie odtanczylismy tez taniec Gangnam Style, zeby dodac sobie otuchy przed startem do rajdu.
Nocne zycie tez niczego sobie. Materatze, Janczary i moja zonka, zorganizowali mi imieninowa imprezke niespodzianke i bylo... grubo

Co do wynikow sportowych to w rajdzie nocnym zajelismy w trzy auta "egzekwo" drugie miejsce, a Janczary maja wreszcie swoj pierwszy, wymazony puchar

W rajdzie dziennym... coz... bylo milo

Dla zainteresowanych mozna obejzec nasze ekscesy na filmiku z naroza:
http://www.youtube.com/watch?v=ScM-HYNJGO0
Taniec na 2:07

Reasumujac: wyjazd super, zabawa super, ludzie super, mini super
Obecnosc za rok... OBOWIAZKOWA!!!
Zalujcie, ze Was nie bylo