MINI COOPER R 50
- Ziko
- Nowy
- Posiadane auto: MINI ONE R50
- Kontakt:
Re: MINI COOPER R 50
potrzebujesz do kolekcji czy czegoś nie wiesz i potrzebujesz wiedzy?
jak masz pytania to pisz, a postaram sie pomóc
chwilkę już mam mojego miniaka i trochę w nim robiłem
jak masz pytania to pisz, a postaram sie pomóc
chwilkę już mam mojego miniaka i trochę w nim robiłem
MINI ONE R50
+ mod 123,7 KM 156,3 Nm
+ filter K&N
+ whells JCW Star Spoke 95 7Jx18"
front 205/40 + distance 15mm
rear 225/35
+ mod 123,7 KM 156,3 Nm
+ filter K&N
rear 225/35
jak jest mozliwosc w pdf to miałbym pod ręką wrazie W ale bardzo dziękuję jak cos wyskoczy będę pytał. ACHA a wiesz czy jest to normalne w tych autkach ze po wyłaczeniu silnika chwilę coś buczy od strony pasazera w przedziale silnikowym czy to pompa niewiem rozłacza sie i ma chwile obrotow niewiem. dziękuje
- Ziko
- Nowy
- Kontakt:
mam instrukcję ale po anglijsku
jeśli byłbyś zainteresowany podaj maila
jeśli byłbyś zainteresowany podaj maila
MINI ONE R50
+ mod 123,7 KM 156,3 Nm
+ filter K&N
rear 225/35
+ mod 123,7 KM 156,3 Nm
+ filter K&N
rear 225/35
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
prawdopodobnie zamyka się przepustnica..SEB 11 pisze:jak jest mozliwosc w pdf to miałbym pod ręką wrazie W ale bardzo dziękuję jak cos wyskoczy będę pytał. ACHA a wiesz czy jest to normalne w tych autkach ze po wyłaczeniu silnika chwilę coś buczy od strony pasazera w przedziale silnikowym czy to pompa niewiem rozłacza sie i ma chwile obrotow niewiem. dziękuje
dzięki agap26-26@o2.pl i poproszę po angielsku. a przepustnica by tak buczała jak jakis silniczek na obrotach moja sugestia ale nie znam sie moze to pompa wspomagania, sprezarka klimy
PRZEPRASZAM ZE MARUDZE ALE PROSZEOPISZ MI ZNACZENIE PRZYCISKU U GORY NA MANETCE PO LEWEJ STRONIE KIEROWNICY.Z TEGO CO WIDZE TO TENPERATURA , SREDNIE SPALANIE A DALEJ .
INSTRUKCJE PO ANGIELSKU JUZ SCIAGNOŁEM. PYTAM JESZCZE O SREDNIE SPALANIE NA WYSWIETLACZU NP JADE POKAZUJE 10,4 NOGA Z GAZU JEST MINIEJ DAJE GAZ IDZIE W GORE A JAK JADE POWOLI NIE SPADA DO NP 3,5 LUB 2,7 TYLKO ZOSTAJE 9,4 I MUSZE SKASOWAC W TEDY POKAZUJE 2,3 I W GORE CZY TO NORMALNE
apropo twojego pytania o te buczenie to podnies maske i niech ktos stoi przy niej jak bedziesz slyszal ten dzwiek bo u mnie to byl silniczek od swiatel a tez myslalem co to moze byc:)
podnosiłem i słychac koło pasażera takie buczeni jak by cos zwalniało z obrotow, a ten szilniczek od swiateł gdzie jest. SPALANIE TO JEST SREDNIE OD MOMENTU WŁACZENIA SILNIKA CZY KM. BO NIE ROZUMIEM
SPRAWDZAŁEM TO BUCZENIE W INNYM MINI W KOMISIE I NIE BUCZY A JEST DOSYC GŁOŚNE U MNIE.
Może wentylatory na pompie wspomagania? Spalanie chyba średnie od resetu chociaż tez może być z ostatnich ??? Kilometrów
- t_scarf
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Oblicza średnie spalanie do momentu, aż zdecydujesz się je zresetować. Dlatego na początku wskazania są tak podatne na pedał gazu. Rosną przejechane kilometry i... matematyka z podstawówki
Caps Lock off

Caps Lock off

- Ziko
- Nowy
- Kontakt:
co do przycisku jesli jeszcze nie znalazłeś w manualu to:
zasięg / średnie spalanie / średnia prędkość / temperatura powietrza zew.
kasujeszs przytrzymując na danej pozycji, oczywiście skasować możesz tylko średnie spalanie i średnią predkość
zasięg / średnie spalanie / średnia prędkość / temperatura powietrza zew.
kasujeszs przytrzymując na danej pozycji, oczywiście skasować możesz tylko średnie spalanie i średnią predkość
MINI ONE R50
+ mod 123,7 KM 156,3 Nm
+ filter K&N
rear 225/35
+ mod 123,7 KM 156,3 Nm
+ filter K&N
rear 225/35