SpaCar pisze:Seryjny ten Twój S? Bo po pierwsze seria nie dochodzi do 240 a po drugie, to przy tej prędkości mój wskazuje jakieś 40l/100.
Seryjny, jedynie z całym ospojlerowaniem od Worksa. Było dokładnie 246km/h i na dodatek jechało za mną 4 kumpli motocyklistów i potwierdzili, że było koło 240. No nic sprawdzę na gpsie przy okazji:)
pididi pisze:Ja też tego nie rozważam, Miniak za mało pali i za małe przebiegi robi... Gdybym się tym jakoś mega przejmował, to zamiast wydechu kupiłbym 1000 litrów paliwa
Śmieszy mnie jedynie argumentacja
szacunek to jest jak sie jedzie miastem i ludzie się oglądają, albo nie płaci się kokosów w ASO.
Popatrzmy prawdziw w oczu Mini to nie jakiś rodzynek mało seryjny to auto poprpstu. A nic nie cieszy jak pokonywanie min km a czy to na lpg czy na PB co za róznica
MPE pisze:Pozer i szpaner to ten kto kupuje mini i montuje w nim gaz...chyba ktoś tu nie rozumie kultu Mini ))
taaa bo Mini to ultra rare sprzęt
auto za 30k to żaden szał, gdyby kosztowało 300k i wyprodukowano ich kilkaset okej... Mini to kolejny zwykły, hothatch na rynku jakich dziesiątki
MPE pisze:Pozer i szpaner to ten kto kupuje mini i montuje w nim gaz...chyba ktoś tu nie rozumie kultu Mini ))
taaa bo Mini to ultra rare sprzęt
auto za 30k to żaden szał, gdyby kosztowało 300k i wyprodukowano ich kilkaset okej... Mini to kolejny zwykły, hothatch na rynku jakich dziesiątki
Bartek! pisze:taaa bo Mini to ultra rare sprzęt
rozumiem, że klasyk za te 30k to też zwykłe, przeciętne auto?
Bartek! pisze:taaa bo Mini to ultra rare sprzęt
Taaa... weź przestań bo mi sie nie dobrze robi jak czytam to co piszesz....
KOLEJNY ZWYKŁY HOTHATCH NA RYNKU... ja pierdole kolego nie wszyscy szastają 300tyś zł żeby kupować limitowane auta.
Kto uważa że MINI to zwykłe szare auto jak inne to niech pierwszy rzuci kamieniem
ja uwazam ,ze lepiej robic wiecej km na lpg i miec wiecej frajdy niz mial bym pierd......lic ,ze ile to mi nie pali i wgl:/ z zaoszczedzonych pieniedzy na lpgu zawsze mozna cos do Miniaka dokupic:) kazdy powinien robic co chce wedlug uznania i wlasnego portfela:]