Mini w TVN Turbo :)
Moderator: flapjck1
Mini w TVN Turbo :)
Hej!
Właśnie przed chwilą widziałem miniaka w Czas Tuningu, co prawda tylko chwilkę mu poświęcili, a Tede miał niezłego kaca, ale zawsze coś:)
Pozdrówki
Właśnie przed chwilą widziałem miniaka w Czas Tuningu, co prawda tylko chwilkę mu poświęcili, a Tede miał niezłego kaca, ale zawsze coś:)
Pozdrówki
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Re: Mini w TVN Turbo :)
W tym tygodniu (chyba codziennie) , program " SAMOCHÓD MARZEŃ - KUP I ZRÓB " odc. 4/12
ps. czyje to mini ?
ps. czyje to mini ?
Winny jak rozloze i złoże auto jeszcze raz to wstawie jakieś foty
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
Ubiegłeś mnie Też wysłałem zgłoszenie ale się nie załapałem
Ale mimo wszystko gratuluje! Fajny lakier! Ciekawi mnie ta obszyta skórą deska bo jakoś jej nie pokazali w telewizorze
Ale mimo wszystko gratuluje! Fajny lakier! Ciekawi mnie ta obszyta skórą deska bo jakoś jej nie pokazali w telewizorze
Pozdrawiam,
Arti
Arti
A jak właściciel i forumowi fachowcy oceniają wykonaną pracę?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
a Ty Arti to co byś chciał tam remontować w Twoim miniaku?? Takich schowków w podłodze chyba nie ma
czy to jest to czarne mini ??? jesli tak to bardzo fajnie wygladało, ale za taką kase jak pokazywali na wycenie w programie to mogli lepiej spasowac maskę i ten grill z przodu bo klapa od grila tak odstawała, ze aż w telewizorni straszyło :)poza tym świecił sie ładnie
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
Oskar - kosmetyki nigdy za wiele A chromy w cenie. No i lakierek tez.
Pozdrawiam,
Arti
Arti
Ja osobiście nie bede sie wypowiadał ponieważ wiem jak było przed, po, w trakcie nagrywania i po nagraniu całego programu powiem tylko tyle że dziura w podłodze była mniejsza
Zaczyna się robić pikantnie.
Ja, w miarę możliwości oczywiście, chciałbym poznać kulisy tego programu, bo nie będę ukrywał, że interesuje mnie to, jak (i czy w ogóle) można "odpicować" takie auto za 6 tysi.
To, co mnie najbardziej interesuje to właśnie zakres prac blacharskich... Jeśli przód podłogi tak wyglądał, to boję się pomyśleć, jak wyglądał tył... A w programie nie było ani słowa o innych "kwiatkach".
Ja, w miarę możliwości oczywiście, chciałbym poznać kulisy tego programu, bo nie będę ukrywał, że interesuje mnie to, jak (i czy w ogóle) można "odpicować" takie auto za 6 tysi.
To, co mnie najbardziej interesuje to właśnie zakres prac blacharskich... Jeśli przód podłogi tak wyglądał, to boję się pomyśleć, jak wyglądał tył... A w programie nie było ani słowa o innych "kwiatkach".
szczerze powiem, ze też ciekawy jestem jak to działa podziel sie doświadczeniami
najbardziej zjedzone było własnie miejsce łączenia się podłogi, słupka A i nadkola i troche pas przedni ja zapewniłem wszystkie potrzebne części blacharskie jakie miałem zgromadzone do odbudowy autka, to jest przedni pas kawałek podłogi słupki a prawy lewy i blachy osłaniające słupki i jeszcze jakies dodatkowe blachy w nadkola. Po programie oddali mi słupek A i blache od nadkola z prawej strony blacharz podobno stwierdził ze obecne są ok.Chris11 pisze:Zaczyna się robić pikantnie.
Taka ciekawostka dla wprawnego oka dlaczego Adam Klimek nie mógł odpalić auta ?
Czekam na wasze odpowiedzi moja poprawna przy następnym poście
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
podciśnienie
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas