Zapraszamy do wyzerkania naszego malego, debiutanckiego, przedsiewziecia z zeszlej niedzieli.
Pelni zazdrosci i zawisci dla filmow ekip chorwackich, serbskich i innych...
Postanowilismy realizowac nasze lokalne mini dziela
Sami ocencie czy nam sie udalo.
Sklad ekipy:
Zdjecia: Wojtello, Kermit
Wystepuja:
Materatz
Janczar
Madzia i Wojtello
Ania i Kermit
Krysia i Marcin Crazyfrog
Montarz: Wojtello
https://vimeo.com/52019870
The end
Pierwszy autorski filmik mini ekipy krakowskiej.
Moderator: flapjck1
Re: Pierwszy autorski filmik mini ekipy krakowskiej.
Rewelacja! mam nadzieje, że będzie ich więcej
taki jest plan.
ale juz raczej z przyszlego sezonu, bo przy tej aurze coraz trudniej bedzie miec okazje, zeby nagrac material.
ale juz raczej z przyszlego sezonu, bo przy tej aurze coraz trudniej bedzie miec okazje, zeby nagrac material.
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
Fajny filmik! Zainspirowaliście mnie
Tylko tak profilaktycznie to wywaliłbym scene slalomu na podwójnej ciągłej... Bo niech się znajdzie "życzliwy"... A z tego co wiem to może to być dowód dla Policji... Może się myle ale lepiej dmuchać na zimne
Tylko tak profilaktycznie to wywaliłbym scene slalomu na podwójnej ciągłej... Bo niech się znajdzie "życzliwy"... A z tego co wiem to może to być dowód dla Policji... Może się myle ale lepiej dmuchać na zimne
Ostatnio zmieniony 26 paź 2012, 10:27 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Arti
Arti
- MaTeRaTz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Szerokie MPI 98r., British Open 95r.
myślałem o tym po zobaczeniu filmu po raz pierwszy, ale jednak radość z oglądania zwyciężyła nad rozsądkiem
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
Kiedys czytałem takiego newsa, w którym to pisano o gościu, który nagrał filmik ze swojej jazdy na drodze publicznej ze znaczną prędością (coś powyżej 230km/h ). Jechal jakimś kosmicznym wozem - chyba jakims Austinem. Model na tyle unikatowy, że policja zwrocila sie do dealera z prosba o podanie danych osobowych klienta. Ten bez niczego te dane udostepnił. I tak gość mimo, że nie było widać jego tablic i tak zabulił mandat bo mu udowodnili, że to on jechał. Faktem jest, że filmik na yt robił furore i pewnie dla "przykładu" policja się tym tematem zainteresowała i ukarała "pirata"...
Pozdrawiam,
Arti
Arti
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Jestem ciekawy jak ktoś by z naprzciwka jechał - dla mnie wstyd tak się pokazywać!!!!MaTeRaTz pisze:myślałem o tym po zobaczeniu filmu po raz pierwszy, ale jednak radość z oglądania zwyciężyła nad rozsądkiem
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197