MCS vs New Beetle
Moderator: flapjck1
MCS vs New Beetle
Zapraszam do zapoznania sie
http://autokult.pl/2012/10/29/volkswage ... s-test/top
P.S
Zwróćcie uwagę na komentarze
http://autokult.pl/2012/10/29/volkswage ... s-test/top
P.S
Zwróćcie uwagę na komentarze
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: MCS vs New Beetle
standardowy flamewar bralbym oba jak rolnik dotacje
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- t_scarf
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Fajnie się prezentuje Twoje Mini z tym nowym grillem. I te felgi..... po zimie oddaje moje do lakierowania
Nowy Beetle też niczego sobie, ale ja i tak wolę "przepłaconą zabawkę", która "odstaje wizualnie od konkurencji" i ma "nudne wnętrze"
Nowy Beetle też niczego sobie, ale ja i tak wolę "przepłaconą zabawkę", która "odstaje wizualnie od konkurencji" i ma "nudne wnętrze"
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Ja się zgodzę z niektórymi komentarzami, że praktyczne porównanie nowego Beetla i ośmioletniego Miniaka jest bez sensu...
static
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
VW pewnie od dystrybutora, a MINI nie chcieli dać, więc z "łapanki" poszło jakieś prywatne i takie porównanie o kant dupy można potłuc
swoją drogą MCS ma minus "cena", no bez jaj przecież one chodzą od 30k zł, co to jest wobec 70k za VW?
swoją drogą MCS ma minus "cena", no bez jaj przecież one chodzą od 30k zł, co to jest wobec 70k za VW?
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, 23:11 przez hello, łącznie zmieniany 1 raz.
LOL, właśnie poszło MINI naszego kolegi IceMan'a z forumhello pisze:VW pewnie od dystrybutora, a MINI nie chcieli dać, więc z "łapanki" poszło jakieś prywatne
Hyundai Santa Fe '04 4WD 2.0 CRDi 140KM - dupowóz
Mini Cooper S Park Lane Steptronik '06 beżowa tapicera
Mini Cooper S Park Lane Steptronik '06 beżowa tapicera
prawdopodobnie dlatego to on utworzył ten tematMaciek_m pisze:LOL, właśnie poszło MINI naszego kolegi IceMan'a z forumhello pisze:VW pewnie od dystrybutora, a MINI nie chcieli dać, więc z "łapanki" poszło jakieś prywatne
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
nie znam IceMan'a ani jego auta, a nawet jak bym znał to wciąż to jest prywatne 8 letnie auto porównywane z nowym egzemplarzem innego modeluMaciek_m pisze:LOL, właśnie poszło MINI naszego kolegi IceMan'a z forum
Dla mnie to porównanie ma pokazać jak zmienił sie jeden i drugi model w porównaniu z ich poprzednikami czyli Classic Mini oraz VW Garbus.
Dla mnie Mini dalej ma "dusze" czego nie mozna powiedzieć o nowym Beetle- jest to samochód np w środku jak każdy inny ze stajni VW.
Zgadzam sie ze porównanie 8 letniego samochodu do nowki na pierwszy rzut oka mija sie z celem, natomiast autor tekstu chciał pokazać jedna bardzo ważna rzecz- co pozostało po dwoch klasykach, który z tych nowych modeli dalej mozna nazwac kultowym.
Wiadomo ze Mini
Dla mnie Mini dalej ma "dusze" czego nie mozna powiedzieć o nowym Beetle- jest to samochód np w środku jak każdy inny ze stajni VW.
Zgadzam sie ze porównanie 8 letniego samochodu do nowki na pierwszy rzut oka mija sie z celem, natomiast autor tekstu chciał pokazać jedna bardzo ważna rzecz- co pozostało po dwoch klasykach, który z tych nowych modeli dalej mozna nazwac kultowym.
Wiadomo ze Mini
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
to powinien chyba wziąć drugą generację nowego miniaka tak samo jak wziął drugą generację nowego garbusa
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Nie wiem czy do końca zrozumiales mojego posta, chodzi o różnice po miedzy Classic Mini a BMW Mini obojętne czy to r53 czy r56 oraz starego Garbusa do New Beetle. Chodzi o pozostałości w nowych samochodach po klasykach.
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
niewiele jest chyba pozostalosci w MINI z mini co prawda nie ma deski VW Polo, ale nowy mustang tez nie ma metalowej kierownicy, a wciaz chcialbym go miec
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- hello
- Wiarus
- Kontakt:
mini w MINI to moim zdaniem akurat niewiele, zwłaszcza że ten emblemat noszą też Countryman'y i Paceman'y, więc to całe pitolenie o kultowości MINI można włożyć między bajki
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
doskonale zrozumiałem
jak już porównujemy to takie same generacje/ewolucje czy jak kto sobie chce to nazywać
a to porównanie jest z d...
bo masz gen 1 mini i gen 2 beetle
w dodatku jedno auto któremu zaaplikowana została "operacja plastyczna" (żeby nie było - nie oceniam, tylko zauważam fakt)
o ile wiem pierwszy beetle miał wazonik i bardziej garbate kształty
a poza tym to zdanie mam podobne jak kolega brennt
jak już porównujemy to takie same generacje/ewolucje czy jak kto sobie chce to nazywać
a to porównanie jest z d...
bo masz gen 1 mini i gen 2 beetle
w dodatku jedno auto któremu zaaplikowana została "operacja plastyczna" (żeby nie było - nie oceniam, tylko zauważam fakt)
o ile wiem pierwszy beetle miał wazonik i bardziej garbate kształty
a poza tym to zdanie mam podobne jak kolega brennt
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
a siedziałeś w ogóle w klasyku kiedykolwiek? jeździłeś? coś możesz powiedzieć o korzeniach? czy tylko wydumane standardy jak większość?IceMan pisze:Nie wiem czy do końca zrozumiales mojego posta, chodzi o różnice po miedzy Classic Mini a BMW Mini obojętne czy to r53 czy r56 oraz starego Garbusa do New Beetle. Chodzi o pozostałości w nowych samochodach po klasykach.
dyrdymały prawisz
nowe auto będzie tylko nowym autem i czy to będzie nowy garbus, mini czy inny f500 nie będzie miał nic związanego z klasykiem poza nazwą