MCS vs New Beetle
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: MCS vs New Beetle
oho,
tym razem nie polnoc-poludnie
tym razem old vs jang
tym razem old vs jang
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
teee kierownik nie podkręcaj tematuflapjck1 pisze:oho,
tym razem old vs jang
to je forum - tu je dyskusja
a że tematy się powtarzają.. cóż lat nie ubywa
Muszę Cię pewnie zaskoczyć ale faktycznie jeździłem, a wiec rownież siedziałem.
Konstruktorzy i projektanci nowego Mini zrobili wszystko zeby nowy model nawiązywał do starego np stylistyka czy bardzo ważnym prowadzeniem pojazdu i wydaje mi sie ze w takim stopniu jakim było mozna udało im sie.
A wiec tak jak to ujales wydaje mi sie ze to ty "dyrdymały prawisz" bo chyba większość forumowiczow przezna mi racje ze wiecej starego Mini jest w nowym niż Garbusa w New Beetlu.
A wiec uwierz mi nie ma sensu sie przekrzykiwac kto większego fi..ta
Pozdro 600
Konstruktorzy i projektanci nowego Mini zrobili wszystko zeby nowy model nawiązywał do starego np stylistyka czy bardzo ważnym prowadzeniem pojazdu i wydaje mi sie ze w takim stopniu jakim było mozna udało im sie.
A wiec tak jak to ujales wydaje mi sie ze to ty "dyrdymały prawisz" bo chyba większość forumowiczow przezna mi racje ze wiecej starego Mini jest w nowym niż Garbusa w New Beetlu.
A wiec uwierz mi nie ma sensu sie przekrzykiwac kto większego fi..ta
Pozdro 600
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
moje zdanie jest takie że nowe wersje kultowych aut są z wielu powodów (bezpieczeństwo, komfort, normy spalin standard wyposazenia) bardzo dalekie od oryginałów, ale mini jest chyba najmniej odległe:
- garbus i 500 w oryginale miały silniki z tyłu i chłodzone powietrzem
- w mini nie ma tutaj rozdźwięku
ot taki przykład pierwszy z brzegu
a to że do pokochania mini/garbusa/500 potrzebna jest zajawka na klasyczną motoryzację to inna sprawa ...
posiadanie nowszych odmian to w duzym stopniu efekt mody
- garbus i 500 w oryginale miały silniki z tyłu i chłodzone powietrzem
- w mini nie ma tutaj rozdźwięku
ot taki przykład pierwszy z brzegu
a to że do pokochania mini/garbusa/500 potrzebna jest zajawka na klasyczną motoryzację to inna sprawa ...
posiadanie nowszych odmian to w duzym stopniu efekt mody
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
nie wiem co u Ciebie nie tak z fiutem ale to Twój problem
klasyk to klasyk i to że wsiadłeś do jakiegoś to niewiele znaczy o znajomości marki, a uwierz wiem wiele o obu modelach
nowe auto nigdy nie będzie nawet obok starego bo rzeczywistość na to nie pozwala
a to o czym piszesz to tylko i wyłącznie marketing i o tym się nie dyskutuje bo tym steruje kasa a nie forumowe bicie piany
klasyk to klasyk i to że wsiadłeś do jakiegoś to niewiele znaczy o znajomości marki, a uwierz wiem wiele o obu modelach
nowe auto nigdy nie będzie nawet obok starego bo rzeczywistość na to nie pozwala
a to o czym piszesz to tylko i wyłącznie marketing i o tym się nie dyskutuje bo tym steruje kasa a nie forumowe bicie piany
Ostatnio zmieniony 30 paź 2012, 22:50 przez humin, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę ze nie zrozumiales metafory z fiutem - no ale cóż i takie są przypadki.humin pisze:nie wiem co u Ciebie nie tak z fiutem ale to Twój problem
A co do bicia piany to wychodzi Ci do całkiem dobrze lecz nie skutecznie niestety.
Wiesz przez cały czas mam wrażenie ze ty czegoś nie rozumiesz.
Dyskusja sie toczy o to w którym z nowych samochodów jest wiecej starego, a nie czy nowy to klasyk
CZYTAMY ZE ZROZUMIENIEM
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ja mam inne zdanie Ty tego nie zrozumiesz
za bardzo się podniecasz swoim nowym nabytkiem kolego
trwaj w tym stanie nie mam zamiaru Cię nawracać
za bardzo się podniecasz swoim nowym nabytkiem kolego
trwaj w tym stanie nie mam zamiaru Cię nawracać
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
zaden nowy nie jest klasykiem, mi osobiscie najbardziej podoba sie nowy challenger a po nim nowa 500tka, ze nie pasuja koncepcyjnie do poprzednikow? no coz bywa
tu sie kupuje legende,
ale zgodze sie bezdyskusyjnie ze new beetle to kupa - zwykly golf w innym opakowaniu dla barbie , nowe mini jest gdzies tak posrodku, ale tylko "zwyklym" modelem, wiesniak i pissman to jakies nieporozumienia
tu sie kupuje legende,
ale zgodze sie bezdyskusyjnie ze new beetle to kupa - zwykly golf w innym opakowaniu dla barbie , nowe mini jest gdzies tak posrodku, ale tylko "zwyklym" modelem, wiesniak i pissman to jakies nieporozumienia
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Kolego mój nowy nabytek stoi u mnie w garażu od 2,5 roku a wiec z tym podniecaniem chyba trochę przesadzilas
Ale dobrze zauwazylas ze w momencie podniecenia nie powinieneś mnie nawracac
A zdanie mamy takie same tylko nie zrozumiales dyskusji i nie potrzebnie wypisywales swoje wypociny nie związane z tematem
Ale dobrze zauwazylas ze w momencie podniecenia nie powinieneś mnie nawracac
A zdanie mamy takie same tylko nie zrozumiales dyskusji i nie potrzebnie wypisywales swoje wypociny nie związane z tematem
Ostatnio zmieniony 30 paź 2012, 23:07 przez IceMan, łącznie zmieniany 1 raz.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
i po kiego sie spinacie?
ortodoksa nie nawrocisz, ON MA RACJE!
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ło jezu następny fan neostrady który musi mieć ostatnie zdanie
podniecasz się dalej bo wypisujesz jak dziecko co już tam nie zainwestowałeś
daj już spokój i tym bardziej nie pisz że mamy podobne zdanie bo to gruba nieprawda
TAK MASZ RACJĘ TWOJE JEST LEPSZE
daj już spokój i tym bardziej nie pisz że mamy podobne zdanie bo to gruba nieprawda
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
andrzejku, uspokoj sie
Ortodoksem nie jestem i nikomu nie chce wmówić mojej racji.flapjck1 pisze:i po kiego sie spinacie?
Tylko zwracam uwagę na Czytanie ze zrozumieniem, bo gdyby tak było to żadnego spinania by nie było
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
czekam na te bilety na stompflapjck1 pisze:andrzejku, uspokoj sie
Andrzejku fanem Neostrady nie jestem moim faworytem jest Vectra.humin pisze:ło jezu następny fan neostrady który musi mieć ostatnie zdanie
To w jaki sposob i co wypisuje wydaje mi sie ze jest moja sprawa.
A jeżeli Cię to kole w oczy Andrzejku to mam dla Ciebie taki sposob, po prostu nie patrz
No chyba ze dla Ciebie to jest jakaś podnieca u mnie poprostu jest to zwykły opis samochodu który mozna spotkać na rożnych forach motoryzacyjnych.
No ale cóż tak jak wspomniałem wcześniej- musza sie tez trafić tacy jak ty