a ja nie o tobieIceMan pisze:Ortodoksem nie jestem i nikomu nie chce wmówić mojej racji.flapjck1 pisze:i po kiego sie spinacie?
ortodoksa nie nawrocisz, ON MA RACJE!
Tylko zwracam uwagę na Czytanie ze zrozumieniem, bo gdyby tak było to żadnego spinania by nie było
MCS vs New Beetle
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: MCS vs New Beetle
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
poczekaj, zwolnij nieco, ja humina nieco znam i moge sobie pozwolic na pewna doze poufalosci, od ciebie ( akurat cie nie znam ) wymagam nieco stonowania i dystansu, bo imho przesadzaszIceMan pisze:Andrzejku fanem Neostrady nie jestem moim faworytem jest Vectra.humin pisze:ło jezu następny fan neostrady który musi mieć ostatnie zdanie
podniecasz się dalej bo wypisujesz jak dziecko co już tam nie zainwestowałeś
daj już spokój i tym bardziej nie pisz że mamy podobne zdanie bo to gruba nieprawda
TAK MASZ RACJĘ TWOJE JEST LEPSZE
To w jaki sposob i co wypisuje wydaje mi sie ze jest moja sprawa.
A jeżeli Cię to kole w oczy Andrzejku to mam dla Ciebie taki sposob, po prostu nie patrz
No chyba ze dla Ciebie to jest jakaś podnieca u mnie poprostu jest to zwykły opis samochodu który mozna spotkać na rożnych forach motoryzacyjnych.
No ale cóż tak jak wspomniałem wcześniej- musza sie tez trafić tacy jak ty
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
PANOWIE... apeluje!
Humin, po co to wszystko? Zły dzień czy poprostu brak formy? easy, please!
IceMan, z doświadczenia mogę powiedzieć, że takie dyskusje nie mają sensu. Mając dwa klasyki i przesiadając się na MCS'a stałem się innowiercą wiec kijem wisły (czyt. myślenia niektórych) nie nawrócisz
Humin, po co to wszystko? Zły dzień czy poprostu brak formy? easy, please!
IceMan, z doświadczenia mogę powiedzieć, że takie dyskusje nie mają sensu. Mając dwa klasyki i przesiadając się na MCS'a stałem się innowiercą wiec kijem wisły (czyt. myślenia niektórych) nie nawrócisz
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
swoją drogą jest w tym nutka hipokryzji - takie pisanie na pokaz, "żeby się nie licytować kto ma dłuższego", ale jak przyjdzie co do czego to stopce jak wół wypisane "MÓJ MA 25 CM"humin pisze:podniecasz się dalej bo wypisujesz jak dziecko co już tam nie zainwestowałeś
Dobrehello pisze:swoją drogą jest w tym nutka hipokryzji - takie pisanie na pokaz, "żeby się nie licytować kto ma dłuższego", ale jak przyjdzie co do czego to stopce jak wół wypisane "MÓJ MA 25 CM"humin pisze:podniecasz się dalej bo wypisujesz jak dziecko co już tam nie zainwestowałeś
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
może i zły dzień może nie, ale słabo mi się robi jak ktoś stara się połechtać swoje ego pisząc jak to wiele jego doinwestowany wóz posiada z klasyka
może rzeczywiście źle się wyraziłem ale moim zdaniem nowe mini ma z klasyka tylko nazwę, a tym bardziej kolejne pseudo wypusty beemwu
może rzeczywiście źle się wyraziłem ale moim zdaniem nowe mini ma z klasyka tylko nazwę, a tym bardziej kolejne pseudo wypusty beemwu
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
a mój nowy ma wiele z klasyka... bo wożę nim części do niego
Swoją drogą ciekawe jak według waszej wizji wygląda osoba, która ma oba i uważa to za jedyne słuszne rozwiązanie
Swoją drogą ciekawe jak według waszej wizji wygląda osoba, która ma oba i uważa to za jedyne słuszne rozwiązanie
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
hybryda?Witek pisze:a mój nowy ma wiele z klasyka... bo wożę nim części do niego
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Pozytywny zboczeniecWitek pisze:Swoją drogą ciekawe jak według waszej wizji wygląda osoba, która ma oba i uważa to za jedyne słuszne rozwiązanie
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
zależy co było najpierw - albo zdrajca albo nawrócony
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas