czarne felgi do bialego dachu
czarne felgi do bialego dachu
hej, wlasnie zmienilam sobie opony na zimowki wraz z felgami i one okazaly sie byc takie jak na zdj i moje pytanie jest takie ..czy pasują one do bialego dachu i bialych lusterek ?? moj cooper wyglada prawie tak samo jak ten co na zdj , niestety nie wstawilam zdj swojego bo juz ciemno i źle zdj by wyszlo .Kurczę , jakos nie widzą mi sie te felgi..a jakie jest Wasze zdanie?
- Załączniki
-
- IMG_0917_1.JPG (94.25 KiB) Przejrzano 2375 razy
Re: czarne felgi do bialego dachu
przemaluj dach i lusterka ;]
Jak dla mnie super. Takie felgi dodają "tuningowo-sportowego" zacięcia według mnie.
ja pierdziele co za temat 

-
- Wiarus
- Posiadane auto:
ja bym lakierowal felgi na bialo 
a temat dobry jak kazdy inny... pierdzielenie o wahaczach mini 1300 tez niektorych nie rajcuje

a temat dobry jak kazdy inny... pierdzielenie o wahaczach mini 1300 tez niektorych nie rajcuje

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Bardziej chodziło mi o to jak można pytać innych jak pomalować swoje auto / czy taki kolor pasuje do tego czy owego? Wydawało mi się, że robimy swoje autka tak aby nam się podobały a nie innym hmm?
To tak jakby zapytała nas czy dzisiejszy kolor paznokci będzie pasował np. do butów jakie założy na wieczór

To tak jakby zapytała nas czy dzisiejszy kolor paznokci będzie pasował np. do butów jakie założy na wieczór

-
- Wiarus
- Posiadane auto:
nie masz dziewczyny, co? 

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Chodzi o to, że od takich pierdół są indywidualne tematy w galerii...
static
No w koncu! Dzieki pididipididi pisze:Chodzi o to, że od takich pierdół są indywidualne tematy w galerii...

@Brennt
Touche, 1:0 dla Ciebie

własnie dlatego nie masz KLASYKA...Brennt pisze: pierdzielenie o wahaczach mini 1300 tez niektorych nie rajcuje![]()
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
nie
nie mam klasyka, bo
1) potrzebny mi samochod do jezdzenia do pracy, a nie grzebania w nim
2) nie stac mnie jeszcze na to, zeby 30 tysiecy stalo cala zime w jakims garazu tylko po to zeby pare razy w lecie nim pojezdzic
3) gdybym mial miec klasyka, to bylby amerykanski klasyk, w ktorym nie musialbym siedziec z kolanami pod broda
)

2) nie stac mnie jeszcze na to, zeby 30 tysiecy stalo cala zime w jakims garazu tylko po to zeby pare razy w lecie nim pojezdzic

3) gdybym mial miec klasyka, to bylby amerykanski klasyk, w ktorym nie musialbym siedziec z kolanami pod broda

- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
i to jest dowod ze g..o wiesz o klasyku
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
To jak cię nie stać to kup matiza w turbo gazie i wszystko a nie pierdolisz głupoty jak potłuczonyBrennt pisze:nienie mam klasyka, bo
3) gdybym mial miec klasyka, to bylby amerykanski klasyk, w ktorym nie musialbym siedziec z kolanami pod broda)

R56 239km 342nm
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
nie rozumiem waszego podejscia
ale spoko nie macie gdzie wyladowywac agresji to mozecie tu 
co z tego co napisalem jest glupota panie agresor?

co z tego co napisalem jest glupota panie agresor?