Mini Cooper S R56 '07
Moderator: flapjck1
Mini Cooper S R56 '07
Witam serdecznie z Wrocławia. Od tygodnia jestem posiadaczem Mini Coopera S. Na początek jedna fotka.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Mini Cooper S R56 '07
fajna fota, dawaj wiecje
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Witamy witamy!
Fota baaardzo fajna. Masz może większy rozmiar? na tapetkę pasuje a propos to siakiś HDR jest?
Fota baaardzo fajna. Masz może większy rozmiar? na tapetkę pasuje a propos to siakiś HDR jest?
Większa fota już dostępnag00dMan pisze:Witamy witamy!
@g00dMan - Tak dokładnie, to jest HDR'ka zrobiona z trzech zdjęć.
Jeszcze jedna fotka z dziś póki słońce za chmur wygląda.
- Załączniki
-
- mini_03.jpg (73.86 KiB) Przejrzano 2754 razy
Kolejne idealne na tapetkę. Rewelacja, gratuluje!
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Druga fotka wymiata
A Miniak niech cieszy
A Miniak niech cieszy
Witamwielki pisze:Witam serdecznie z Wrocławia. Od tygodnia jestem posiadaczem Mini Coopera S. Na początek jedna fotka.
Obrazek
Bardzo zgrabny hdr , mini jak z sennego marzenia pozdrawiam
witam
jestem na forum 1 raz szukam jakiegos fajnego autka oczewiscie cooperka do kwoty 20000 tys pomóżcie bo jest ich pelno nie wiem jakiego wybrac jaki silnik potrzebuje dla zonki ktora jezdzi do pracy dziennie 10 km pozdrawiam pawel
jestem na forum 1 raz szukam jakiegos fajnego autka oczewiscie cooperka do kwoty 20000 tys pomóżcie bo jest ich pelno nie wiem jakiego wybrac jaki silnik potrzebuje dla zonki ktora jezdzi do pracy dziennie 10 km pozdrawiam pawel
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
swietny post i to na dodatek w odpowiednim miejscu ale moze slyszales o czyms takim jak interpunkcja czyli np przecinki ktore sprawiaja ze to co napiszesz jest nieco bardziej czytelne dla innych ale moze wymagam za duzo pozdrowienia dla zonki