huczenie z przodu auta

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

SEB 11

huczenie z przodu auta

Post autor: SEB 11 »

witam mam taki problem chodzi o to ze jak zmieniłem koła na zimówki zaczęło mi co z przodu auta huczeć na początku myślałem że szpilki do kół, efekt jest taki jak jadę już od 20 km słychać huczenie daje na luz i nie, tylko jak jadę z górki i auto przyspiesza lub jak wbijam obojętnie który bieg i przyspieszam i jadę ze stałą prędkościom a najgorzej od 40 do 60KM huczenie jest jednostajne i równe nawet jak jadę pod górkę ze stałą prędkościom to słychać nadmienię ze jak miałem koła letnie 16 to huczało tylko w przedziale 40 do 60 km proszę o opinie lub sprawdzone rady dziękuję.
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Re: huczenie z przodu auta

Post autor: Brennt »

chyba warto sie tym bylo zainteresowac jak huczalo przy letnich - nie jest to na pewno normalne. no i "huczenie z przodu auta" niespecjalnie precyzyjnie okresla co tak naprawde slychac - w silniku ci wyje? opony halasuja? slyszysz szum wiatru? :razz:
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Grzegorz77

Post autor: Grzegorz77 »

Jak huczy i skrecasz lewo prawo podczas jazdy to robi sie ciszej ? Jak tak to łożysko kół jak nie może być skrzynia ... Ale może być tez kilka innych przyczyn
SEB 11

huczenie

byłem rano u mechanika podnosił auto i obracał kolami i twierdzi ze prawe bardziej huczy niz lewe czy to łozysko on tak twierdzi
Grzegorz77

Post autor: Grzegorz77 »

oczekujesz ze ktoś na forum online lepiej zdiagnozuje niż mechanik na żywo ?
SEB 11

huczenie

nie tylko czy ktos tez miał taką przypadłość i podzieli sie uwagami
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

jak lozysko jest uszkodzone to sie je wymienia a nie szuka porad na forum
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
SEB 11

huczenie

więc łożysko wymienione troche ciszej ale nadal szum gdzies dochodzi z przodu auta
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

ile cie ta przyjemnosc kosztowala? bo uslyszalem, ze lozysko z przodu kolo 500zl
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
SEB 11

317 zł orginalne piasta łożysko przód w ka foRdzie ale cguczało mi tez łozysko podpory polosi prawej
ODPOWIEDZ