swieci kontrolka silnika
swieci kontrolka silnika
kupilem mini s igdy zajzalem pod maske stwierdzilem ze nie ma korka wlewu oleju.znalazlem go gdzies pomiedzy silnikiema ......zakrecilem i zaczelo mi swiecic kontrolka silnika i EML czy to ma zwiazek z tym wydarzeniem czy poprostu jechac do servisu
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: swieci kontrolka silnika
a poziom oleju?
w Sce nie ma bagnetu tylko jest korek?
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
Jak to? Chyba tak jak w każdym normalnym samochodzie jest i bagnet i korekBrennt pisze:a poziom oleju?
Szymon
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
u mnie to wyglada tak: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... A&dur=1525 bagnet jest korkiem... nie wiem co macie na mysli, moze chodzi o cos innego
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
czyli jest jak w większości normalnych aut, czyli i bagnet (do sprawdzania poziomu) i korek (do wlewania oleju)
u mnie jest tak samo.
u mnie jest tak samo.
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
w niektórych autach masz korek razem z bagnetemzimonK pisze:Jak to? Chyba tak jak w każdym normalnym samochodzie jest i bagnet i korekBrennt pisze:a poziom oleju?

R56 239km 342nm
alle temat hehe a w M5 nie ma bagnetu
jest wskażnik na szafie za ile dolać oleju 

olej sprawdzalem i wyglada ze jest ok i nawet nie zawiele nachlapaloBrennt pisze:a poziom oleju?