wybierak sprzęgła

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

wybierak sprzęgła

Post autor: Brennt »

potrzebuje j.w.

tzn. moj mechanik juz to zamowil w BMW, bo podobno tylko tam to znalazl, tylko problem jest taki, ze w BMW tez maja braki

jutro przyjdzie dostawa do niemiec, pojutrze do warszawy a w sobote do poznania - problem w tym, ze dostawa do niemiec nie pokryje brakow i nie wiadomo, czy akurat nasze zamowienie zostanie pokryte ;], a nastepna dostawa nie wiadomo kiedy

chcialem sie dowiedziec, czy ta czesc jest faktycznie tak ch...owo niedostepna, czy moze jakis intercars czy cos ma to gdzies skitrane? troche mnie kurwica strzela, ze przez czesc za 180zl nie mam samochodu juz tydzien, a jak dobrze pojdzie to jeszcze moze 2 kolejne lub lepiej facepalm
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
maniujr
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
Kontakt:

Re: wybierak sprzęgła

Post autor: maniujr »

masz jakiś part number ?
do jakiego dokładnie modelu ? vin ?
tomsop

Post autor: tomsop »

Niedaleko Ostrowa Wlkp. jest szrot na którym facet ma wszystkie częsci z Mini BMW coopera S
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=23&fg=15

chodzi bodaj o łapę sprzęgła (nr 6). pekl ten taki "trzymak" z niej wystajacy. te wszystkie tuleje pomocnicze ponoc sa
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

tylko sie chlastac...

dostalem telefon z BMW wlasnie, ze dostali zamowiona czesc, ale zamiast $38.70 kosztuje okolo 150$ i zmienił się jej numer seryjny. podobno napisali pismo z prosba o wyjasnienie/obnizenie ceny i mam czekac na informacje. ch... mnie juz strzela bo przez taka pierdole juz prawie miesiac nie mam samochodu i jak sie okaze jeszcze ze za sprzeglo zaplace 500zl, a za jakis wybierak ~600 to szlag mnie trafi.

jak to mechanik mawia "czy oni to kurcze ze zlota zrobili?"
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

mam skurczybyka :)

w koncu BMW sprzedalo czesc po starej cenie, samochod mi zlozyli i radosci nie ma konca (mimo wywalonych prawie 2000zl) :lol:

no ale miesiaca bez samochodu to w najczarniejszych snach nie przeczuwalem (nawet zakladajac, ze skrzynia bedzie do wymiany)
ODPOWIEDZ