osłona lusterka zewnętrznego
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
osłona lusterka zewnętrznego
czy przypasują od Mini One, R55, 56 ?
-
- Wiarus
- Kontakt:
Re: osłona lusterka zewnętrznego
stracilem lewe lusterko po spotkaniu z fordem Ka (wina forda) i chyba przy okazji wymienię sobie oba na podgrzewane i składane (oczywiście z jego OC
).
może mi ktoś podesłać zdjęcie pstryczków do składania / grzania.

może mi ktoś podesłać zdjęcie pstryczków do składania / grzania.
Witam
obudowy lusterek z R55, R56, R57 nie będą ci pasowały do R53 ponieważ są większe. Tak samo jest różnica czy lusterko ma funkcję składania czy nie bo też jest różnica w wielkości obudowy
Pozdrawiam Sensej
obudowy lusterek z R55, R56, R57 nie będą ci pasowały do R53 ponieważ są większe. Tak samo jest różnica czy lusterko ma funkcję składania czy nie bo też jest różnica w wielkości obudowy
Pozdrawiam Sensej

-
- Wiarus
- Kontakt:
a całe lusterka ? taniej chyba wyjdzie kupić komplet używanych L+P
Z tego co pamiętam to ze składanymi był problem z dostępnością (jutro poszukam może mi coś zostało ze starych zapasów). A tak poza tym to pod nosem masz giełdę w czwartek i niedzielę 

-
- Wiarus
- Kontakt:
nie muszą być składane, wystarczy by były ogrzewane, a na chodzenie po tym śmiesznym targowisku nie mam czasu ani ochoty 

-
- Wiarus
- Posiadane auto:
gielda to w glownej mierze kupowanie czesci od ludzi, ktorzy dzien wczesniej zapierdolili ci je z auta stojacego pod blokiem 

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Ok. jak tylko grzane to 5cio pinowe , napisz jakiego koloru chcesz obudowy może coś znajdę .
A odnośnie giełdy i ludzi tam stojących mam inne zdanie ponieważ jak inni sobie smacznie spali to ja waliłem na Poznań 300 km i najpóźniej byłem tam o 6 30 na otwarcie.
Pozdrawiam Sensej.
A odnośnie giełdy i ludzi tam stojących mam inne zdanie ponieważ jak inni sobie smacznie spali to ja waliłem na Poznań 300 km i najpóźniej byłem tam o 6 30 na otwarcie.
Pozdrawiam Sensej.
-
- Wiarus
- Kontakt:
5pin, czarne