World of Tanks
Moderator: flapjck1
World of Tanks
Słyszał ktoś o tej grze? może gra ktoś w tą grę? jeśli jest nas tu sporo to może by założyć jakiś forumowy klan?:)
Re: World of Tanks
oooooo! pewnie!
Ja gram trochę nałogowo
nick: RidgeForester
Ja gram trochę nałogowo
nick: RidgeForester
u mnie w ostatnio to też nałogowo sie zrobiło:)
Smigam Tigerem II i normalnie nie da sie zarabiać tym czołgiem. Gdyby nie PzIV to nie wiem.
Może jakiś klanik?
Mój nick: gucio6
Smigam Tigerem II i normalnie nie da sie zarabiać tym czołgiem. Gdyby nie PzIV to nie wiem.
Może jakiś klanik?
Mój nick: gucio6
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
speedfight pisze:Mój nick: gucio6
wiemy wiemy
Mnie teraz koleżka wkreca do klanu "Galicja", graja tam polacy i podobno mila atmosfera. Moze przyjma grona MINIakowców
Ja smigam Tigerem P, mam juz odkrytego Vk ausf A ale nie mam jeszcze funduszy na niego
Ja smigam Tigerem P, mam juz odkrytego Vk ausf A ale nie mam jeszcze funduszy na niego
No to tak jak ja z E-75 odblokowane, ale funduszy zbyt mało bo brakuje 2mln Tigerem II nie da się zarabiać poniżej wklejam ci dowód:
W bitwie w której zniszczyłem 11 czołgów zdobyłem niecałe 40 000 kredytów, w tym była naprawa za 10 000 i wystrzeliłem 32 pociski który każdy kosztuje 1025kredytów co daje ponad 32 000 dodając do tego koszty naprawy, wychodzi mnie mimo wszystko strata
W bitwie w której zniszczyłem 11 czołgów zdobyłem niecałe 40 000 kredytów, w tym była naprawa za 10 000 i wystrzeliłem 32 pociski który każdy kosztuje 1025kredytów co daje ponad 32 000 dodając do tego koszty naprawy, wychodzi mnie mimo wszystko strata
- Załączniki
-
- Bez tytułu.jpg (82.43 KiB) Przejrzano 4857 razy
ja zarabiam najwiecej artyleria, nawet jak malo zrobisz to i tak kupa kasy wpadnie
11 zniszczen - gratuluje gierki
11 zniszczen - gratuluje gierki
W jakich godzinach można Cię spotkać w grze? Bo ja przeważnie gram późnym wieczorem.
późno bo gram jakos tak 20-1 w nocy.
umówmy sie może dzisiaj tak okolo 22:00
ja gram z koleżką, on ma konto premium i mozemy w trojke pograc:)
napisz smsa 784 308 477 jak bedziesz
umówmy sie może dzisiaj tak okolo 22:00
ja gram z koleżką, on ma konto premium i mozemy w trojke pograc:)
napisz smsa 784 308 477 jak bedziesz
No to bierz się do roboty. Proponuje iść w niemieckie czołgi. W niedalekiej przyszłości może uda się założyć jakiś forumowy klan na WoT.
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
jakby co to i ja gram
nick minijasiek
i Grzechu którego nie ma na forum tez gra jego nick to Grzech7
jakby co to możemy pocharatac
nick minijasiek
i Grzechu którego nie ma na forum tez gra jego nick to Grzech7
jakby co to możemy pocharatac
next to sex i love my MINI best
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
ja tez gram
4 czolgi tier 6 (cromwell, 2 shermany i t-34-85), artka M41 i elc amx do scoutowania
+ moj noworoczny prezent T26E4
gram z kolega z pracy, ale jakis klanik czy pare gier w wiekszym plutonie, to chetnie
4 czolgi tier 6 (cromwell, 2 shermany i t-34-85), artka M41 i elc amx do scoutowania
+ moj noworoczny prezent T26E4
gram z kolega z pracy, ale jakis klanik czy pare gier w wiekszym plutonie, to chetnie
Ostatnio zmieniony 14 sty 2013, 11:01 przez Brennt, łącznie zmieniany 1 raz.
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".