"pierdzioch" Pajora
Moderator: flapjck1
Re: "pierdzioch" Pajora
Praca wre
Silnik juz po remoncie sie sklada a buda jedzie do lakierni
Silnik juz po remoncie sie sklada a buda jedzie do lakierni
- Załączniki
-
- minipajor.jpg (63.53 KiB) Przejrzano 2704 razy
-
- Nowy
- Posiadane auto:
zapowiada się gruby remont
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
masz bębny na wszystkich kołach czy jakoś inaczej uporałeś się ze zmianą na 10"?
- Biper
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini (Morrison) 998 `90r
- Kontakt:
nooo ciekawie się zapowiada
Owszem na początku z wzgledow finanowych poszly bebny na przod, ale juz zakupilem tarczowe, wiec bebny beda szly do zydaoskar pisze:masz bębny na wszystkich kołach czy jakoś inaczej uporałeś się ze zmianą na 10"?
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Pokaż fotę z remonciku, bo na fejsie jakaś nie wyraźna
Pajor, wrzucaj fotki klamotów i fotki z remontu Ciekaw jestem co tam siedzi pod tą przyjemną karoserią Zakładasz jakieś szersze kółka czy zostajesz przy tych, które były? Pozdr.!
Zostaje na tych samych kółkach.
Silnik też generalny remont, ale nie mam zdjęć na ten moment.
Samochód jest narazie w podkładzie
Silnik też generalny remont, ale nie mam zdjęć na ten moment.
Samochód jest narazie w podkładzie
- Załączniki
-
- P3200020.JPG (215.25 KiB) Przejrzano 2152 razy
-
- P3200018.JPG (200.84 KiB) Przejrzano 2152 razy
-
- P3190013.JPG (223.2 KiB) Przejrzano 2152 razy
...
- Załączniki
-
- P3210029.JPG (154.88 KiB) Przejrzano 2150 razy
-
- P3210026.JPG (153.21 KiB) Przejrzano 2150 razy
-
- P3210024.JPG (136.73 KiB) Przejrzano 2150 razy
...
- Załączniki
-
- P3230004.JPG (161.46 KiB) Przejrzano 2141 razy
-
- P3210034.JPG (227.36 KiB) Przejrzano 2141 razy
-
- P3210031.JPG (237.55 KiB) Przejrzano 2141 razy
Jak będę miał zdjęcia silnika to podrzuce i samochodu z lakierem a poźniej już złożonego
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
sam to robisz czy dałeś komuś ?
Ze zdjęć wynika ,że została oczyszczona powierzchnia do gołej blachy , posiukana jakimś czarnym barankiem i na niego podkład "uni" ? jak tak to masakra ... poszedł ktoś na łatwiznę
Ze zdjęć wynika ,że została oczyszczona powierzchnia do gołej blachy , posiukana jakimś czarnym barankiem i na niego podkład "uni" ? jak tak to masakra ... poszedł ktoś na łatwiznę
Ja tego nie robie, bo sie nie znam.
Jest robione wszystko tak jak powinno, ale ja mam tylko takie i tyle zdjec. Nie mam czasu jezdzic i robic zdjec. Mam od lakiernika zdjecia, ale jest ich mnostwo i nie chce zasmiecac taka iloscia tematu. Wrzucilem tyle, bo reszta zostala na pen drive, ktorego nie mam
Jest robione wszystko tak jak powinno, ale ja mam tylko takie i tyle zdjec. Nie mam czasu jezdzic i robic zdjec. Mam od lakiernika zdjecia, ale jest ich mnostwo i nie chce zasmiecac taka iloscia tematu. Wrzucilem tyle, bo reszta zostala na pen drive, ktorego nie mam
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 13:10 przez pajor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Mówisz,ze sie nie znasz , więc pisząc "Jest robione wszystko tak jak powinno" bazujesz na wypowiedzi gościa co to robi ? tak ? ... o.k. nie chcę się czepiać ... ale jeśli się nie znasz to mogą ci wciskać ciemnotę. Ja wyraźnie widzę,że psikali czymś czarnym na gołe blachy a potem na to podkład ... nie wyobrażam sobie jak teraz zmatują ten pofalowany podkład pod lakier ... to znaczy wiem ... przelecą go szmatką matującą i zakryją wszystko kolorem ... hehe ... typowa robota pod handel !!!
Zasada jest taka ... na czystą blachę podkład epoksydowy , matowanie , (jeśli trzeba to szpachel) dalej podkład uni , matowanie , masa karoseryjna (w twoim wypadku biała lub szara) na ranty, zgrzewy i miejsca narażone na obicia i na to wszystko kolor . Jeśli płacisz kupę kasy za lakierowanie to wymagaj tego żeby robili dobrze.
Zasada jest taka ... na czystą blachę podkład epoksydowy , matowanie , (jeśli trzeba to szpachel) dalej podkład uni , matowanie , masa karoseryjna (w twoim wypadku biała lub szara) na ranty, zgrzewy i miejsca narażone na obicia i na to wszystko kolor . Jeśli płacisz kupę kasy za lakierowanie to wymagaj tego żeby robili dobrze.