programowanie kluczyka MINI 2002r

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

poxqufox

programowanie kluczyka MINI 2002r

Post autor: poxqufox »

Witam! W starym kluczyku sparciała mi guma z logo MINI i nie mogę otworzyć drzwi centralka wiec zamówiłem nowy kluczyk w BMW ale żeby ten działał trzeba go zaprogramować. Wie ktoś może jak programuje się kluczyk do MINI z 2002r??
krasnoludek6

Re: programowanie kluczyka MINI 2002r

Post autor: krasnoludek6 »

no tak ciekawe tez mnie to czeka tylko mysle ,ze robione jest to na serwisie.
Jesli jest to z serwisu dlaczego jeszcze trzeba cos wiecej robic czy to programowac czy cos innego :?:
krasnoludek6

Post autor: krasnoludek6 »

no tak ciekawe tez mnie to czeka tylko mysle ,ze robione jest to na serwisie.
Jesli jest to z serwisu dlaczego jeszcze trzeba cos wiecej robic czy to programowac czy cos innego :?:
Rynia

Post autor: Rynia »

Zamawiałam ostatnio kluczyk - odebrałam już zaprogramowany i hula jak ta lala :-).
venomenon

Post autor: venomenon »

a ile kosztuje tak przyjemność? chodzi mi o nowy kluczyk z programowaniem.
blekitny_WF

Post autor: blekitny_WF »

jesli chodzi o programowanie kluczykow. to moj mini stal w garazu pare lat. jak wrocilem i chcialem go otworzyc z pilota "kluczyka" to nic natomiast manualnie otwieral sie i odpalał. kluczyk do mini laduje sie ze stacyjki, w serwisie BMW AUTO FUS WaWa powiedzieli ze akumulator padl i trzeba kluczyk wymienic wtedy to bylo 700 pln. znalazlem speca w warszawie na ul. zelaznej ktory od reki zaprogramował mi kluczyk ktory niby byl do wymiany w serwsie za 50 PLN!!

kontakt imienia nie znam nazwy firmy tez

pan kluczyk 607707707.

z tego co widzialem jaki mi programowal, to polega na sekwecji wlaczania zaplanu oraz wymowania kluczyka ze stacyjki w okreslonym czasie. czyli odpala zaplon, bez odpalania silnika i gasi oraz wymuje kluczyk powtarza ta czynnosc i kluczyk dziala z pilota czyli z guzika a nie manualnie.
Rynia

Post autor: Rynia »

Teraz? Teraz to piszesz?! :-) Jak ja już z tej grubszej kasy wyskoczyłam? Możesz na wszelki wypadek podać dokładniejszy adres na tej Żelaznej, albo jakiś bliższy namiar, w którym miejscu to jest? Nigdy nie wiadomo, kiedy sie przyda.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

jesli sie nie myle to chodzi o pana Bobika,

http://www.bobik.pl/

szczerze polecam, fajny gosc, moj znajomy/klient i zna sie na fachu, jakby ktos chcial np docinac klucze z kodu paskowego/numerycznego to tez da rade :) ma odpowiednie obrabiarki :)
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
venomenon

Post autor: venomenon »

A czy ktoś miał może problem, że zamówiony nowy kluczyk w ASO nie działał i trzeba było go programować? Mam Coopera z 2002r. bez elektroniki w kluczyku.
Bo straszą mnie w ASO, że kluczyk 300zł i jak nie będzie działał to kolejne 300zł na zaprogramowanie trzeba wydać... Zamawiam to z ubezpieczenia zgubionego kluczyka i jeśli nie przekroczę kwoty 500zł to nie będzie żadnej utraty zniżek w przyszłości, więc wypadałoby zrobić to wszystko w jednym miejscu - tzn. kluczyk+ewentualne programowanie.
ODPOWIEDZ