Olo pisze: Co do remapingu to z S-ki na seryjnych czesciach wykrecimy max te 211
Z TEGO CO WIEM BYŁY WIĘKSZE MOCE WYKRĘCANE

Olo pisze: Co do remapingu to z S-ki na seryjnych czesciach wykrecimy max te 211
Oczywiscie wykrecisz ale firma ktora to zrobi nie daje gwarancji i robisz to na wlasna odpowiedzialnosc. Ibob.dsk pisze:Olo pisze: Co do remapingu to z S-ki na seryjnych czesciach wykrecimy max te 211
Z TEGO CO WIEM BYŁY WIĘKSZE MOCE WYKRĘCANE
AleXander pisze:TROLOLOLOLOLO
Taaaa... a jak silnik wybuchnie to mówisz "wczoraj wygasła"?alan pisze:Bez problemu z gwarancja
Teoretycznie po faceliftingu... czyli jakiś luty 2010.hello pisze:od którego roku/miesiąca w Skach są e-szpery?
Mowie prosze bardzoAleXander pisze:Taaaa... a jak silnik wybuchnie to mówisz "wczoraj wygasła"?alan pisze:Bez problemu z gwarancja
P.S.: Alan, co zielony RS na rejestracji LC ma porobione?
Spryciarzalan pisze:Mowie prosze bardzoAleXander pisze:Taaaa... a jak silnik wybuchnie to mówisz "wczoraj wygasła"?alan pisze:Bez problemu z gwarancja
P.S.: Alan, co zielony RS na rejestracji LC ma porobione?mam ubezpieczenie na 200 tys ,dzwonie do bmw i zamawiam nowy silnik
Zielony RS hmmmm chyba prawie wszystkokolektor dolotowy,intercooler,wydech,wtryski tylko turbo jest jeszcze seria
pytanie poczatkujacego: jak sprawdzic czy szpera jest i dziala poprawnie?haary pisze:Po 2010 szper właśnie nie mają Miniaki tylko jakieś pseudo elektro które ze szperą nie ma nic wspólnego.