gdzie jest włączanie podgrzewanych lusterek?
Re: gdzie jest włączanie podgrzewanych lusterek?
no właśnie, coś koło 1250 za wkład chcą w serwisie, niestety wiem to z autopsji:)
Ok. A czy jest możliwość doposażenia w podgrzewane lusterka? Jakbym dokupił same podgrzewane wkłady oczywiście? Dużo by było z tym zabawy?
http://allegro.pl/we-wklad-lusterka-mini-one-cooper-cabrio-sf-grz-pl-i2954140878.html
chodzi mi o takie wkłady. wystarczy po prostu je podmienić?
chodzi mi o takie wkłady. wystarczy po prostu je podmienić?
trochę zabawy jest, musisz doprowadzić kable od lusterka do środka samochodu a później gdzieś się podłączyć. ja pomagałem znajomemu w R56 podłączyliśmy lusterka pod grzanie tylnej szyby, nie trzeba się było babrać w podłączanie do komputera,. teraz lusterka grzeją jak odpala grzanie tylnej szyby:)
No wlasnie ja mam 5 pinow ale nie grzeja, do tego mam taki mieszny znaczek na guziku od sterowania lusterkami, co to jest?
może bezpiecznik przepalony masz? sprawdź miernikiem czy jest napięcie na kablach do grzania lusterka
podgrzewanie lusterek
witam czy w mini cooper z 2002 sa podgrzewane lusterka zewnetrzne nie majac zadnego przycisku i nie mam podgrzewanych foteli prosze o sugestie dziekuje
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
przeczytaj ten wątek i sprawdź
lusterka sie grzejwa w R56 samo nie ma zadnych czarodziejskich guzikow ani przelacznikow. Odpalasz auto lusterka zaczynaja sie grzac, zgasisz przestaja wiekszych cudow juz nie ma. Jak chcecie sprawdzic czy grzeja jest teraz sima dajcie sniegu na nie albo popsikajcie woda i zobaczcie czy po chwili zostana suche plamki po kroplach wody jak tak to macie ogrzewanie jak nie to rozczarowanie moze byc ze ich nie ma. Nie kazdy posiadac.
A skoro nie wiecie co macie w aucie jest tutaj na forum kolega co po vinie dekoduje co macie w srodku a czego nie macie w samochdodzie. Poszukajcie a znajdziecie
A skoro nie wiecie co macie w aucie jest tutaj na forum kolega co po vinie dekoduje co macie w srodku a czego nie macie w samochdodzie. Poszukajcie a znajdziecie