Witam,
Podawajcie proszę namiary do mechaników / warsztatów, znających się na marce MINI (R50) i przez was polecanych, Terytorium - Śląsk / ok.Gliwic,Zabrza,Katowic itd.
Polecane Warsztaty - Śląsk
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: Polecane Warsztaty - Śląsk
po co w kazdym temacie to piszesz? kilka razu juz ludzie pisali o warsztatach na slasku - niczego ciekawego sie nie dowiesz - jedni polecaja inni wyzywaja od zlodziei
znajdz zwykly sprawdzony/polecony warsztat samochodowy. r50 to nie jest zaden cud techniki i kazdy rozgarniety mech sobie z nim poradzi. sam na poczatku jezdzilem do warsztatu specjalizujacego sie w BMW/MINI i spiewali kase jak za zboze, a prawde mowiac, to mini chyba pierwszy raz na oczy widzieli.
znajdz zwykly sprawdzony/polecony warsztat samochodowy. r50 to nie jest zaden cud techniki i kazdy rozgarniety mech sobie z nim poradzi. sam na poczatku jezdzilem do warsztatu specjalizujacego sie w BMW/MINI i spiewali kase jak za zboze, a prawde mowiac, to mini chyba pierwszy raz na oczy widzieli.
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Po to pisze , bo po to jest forum, i jak ktos ma mechanika ktory juz mini robil to go moze polecic, bo zwykly polecony mechanik to kreci nosem ze takiego auta to jeszcze nie robil itd.
A temat mozna odswiezac bo sytuacja na rynku sie zmienia.
Także "Brennt" moge predzej spytac po co piszesz posta ktory nic nie wnosi.
A temat mozna odswiezac bo sytuacja na rynku sie zmienia.
Także "Brennt" moge predzej spytac po co piszesz posta ktory nic nie wnosi.
- iad
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
To ja mogę polecić swojego mechanika z Sosnowca, Paweł 787546963. Jeżdżę do niego już z 4 samochodem. Naprawił mi Peugeota, Smarta, Seata i teraz Mini.
Odpukać na razie Mini mi się nie psuje, jedynie co robił to termostat i alternator.
Ma on z kumplem mały warsztacik ale mnóstwo klientów w tym taksówkarzy.
Specjalizuję się w BMW i Audi ale każdy inny samochód też naprawi. Nie zdziera z klienta bo woli aby do niego wrócił. Jedyny minus, że czasem trzeba poczekać jak ma dużo aut do naprawy.
Odpukać na razie Mini mi się nie psuje, jedynie co robił to termostat i alternator.
Ma on z kumplem mały warsztacik ale mnóstwo klientów w tym taksówkarzy.
Specjalizuję się w BMW i Audi ale każdy inny samochód też naprawi. Nie zdziera z klienta bo woli aby do niego wrócił. Jedyny minus, że czasem trzeba poczekać jak ma dużo aut do naprawy.
-
- Nowy
- Posiadane auto: R53 MCS British Racing Green
Polecam warsztat m-auto z Katowic linkmagazino pisze:Witam,
Podawajcie proszę namiary do mechaników / warsztatów, znających się na marce MINI (R50) i przez was polecanych, Terytorium - Śląsk / ok.Gliwic,Zabrza,Katowic itd.
Mój MCS jeździ do nich od kilka lat. Specjalizują się w BMW. Możesz powołać się na mnie