Znaczek na maske mini !!!
Moderator: flapjck1
Znaczek na maske mini !!!
Witam,
chcę kupić znaczek na przednią maskę do mini austina 1985r. Potrzebuję też informacji jak ten znaczek powinien wyglądać bo do końca nie wiem jaki był montowany w tym aucie.
Pozdrawiam
Jowita
chcę kupić znaczek na przednią maskę do mini austina 1985r. Potrzebuję też informacji jak ten znaczek powinien wyglądać bo do końca nie wiem jaki był montowany w tym aucie.
Pozdrawiam
Jowita
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Znaczek na maske mini !!!
Właśnie obwódka mi na taki znaczek została a jego nie ma. Nie wiem czy go ktoś oderwał bo kupiłam samochód tylko z obwódka na znaczek a jego nie było. A gdzie mogę dostać taki znaczek na maskę?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Mam duży i miniaturkę , ale nie sprzedam
PAMPAS
PAMPAS
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
tak przy okazji to tych z minisport ani minispares nie polecam. Chinszczyzna :/ Lepiej poszukac jakiejs uzywki - wygladac bedzie duzo lepiej.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2013, 22:20 przez dziesio, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja również przyłączam się do prośby. Jakby ktoś miał jakiś zbędny to chętnie kupię. Ten sam rodzaj. Oczywiście twórca tematu ma pierwszeństwo:D
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Ja szukałem dokładnie takiego samego dwa lata temu. W końcu udało mi się znaleźć taki na brytyjskim ebay'u, ale zajęło mi to trochę ponad miesiąc regularnego przeglądania różnych aukcji - zanim trafi się taki w dobrym stanie i u sprzedawcy, który wyśle to do Polski, to trzeba trochę się naszukać
Pozdrawiam!
Mikołaj Markuszewski
Pozdrawiam!
Mikołaj Markuszewski
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
mam i sprzedamJowita pisze:Właśnie obwódka mi na taki znaczek została a jego nie ma. Nie wiem czy go ktoś oderwał bo kupiłam samochód tylko z obwódka na znaczek a jego nie było. A gdzie mogę dostać taki znaczek na maskę?
Jestem zainteresowana kupnem tylko za ile Pan chce sprzedać i chciała bym zobaczyć zdjęcia w jakim jest stanie. Mój adres e-mail JowitaPalka@wp.pl, na forum jest nie aktualny adres e-mail.
Oferuje się Pan że ma i sprzeda a nie ma żadnego ode zwu z Pana strony!!!!
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
napisz mu priva a nie sie awanturujesz
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Po co te nerwy, spokojnie wiecej sie zalatwi z duza dupa niz geba...Jowita pisze:Oferuje się Pan że ma i sprzeda a nie ma żadnego ode zwu z Pana strony!!!!
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ja się nie awanturuje tylko przypominam... Ktoś myli pojęcia albo odbiera to trochę inaczej bo kobieta pisze... to jakaś dyskryminacja czy co? bo nie rozumiem 2 komentarzy pod rząd.. Pozdrawiam
W takim razie znaczek wędruje do grzecznego użytkownika! Do Kisame !