Miniak Z Francji
Moderator: flapjck1
Miniak Z Francji
Panowie, mam do łyknięcia miniaka z Francji z 1977 roku - wypasiona wersja - za 1 tys. EU - myśle ze warto - super wnetrze. Moze coś doradzicie. Dzieki
- Załączniki
-
- P1010644.JPG (64.75 KiB) Przejrzano 2302 razy
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Miniak Z Francji
nie jest zle, ale wszystko do zweryfikowania
1k euro to nie jest znowu tak bardzo atrakcyjna cena - ale jak tam kto uwaza
1k euro to nie jest znowu tak bardzo atrakcyjna cena - ale jak tam kto uwaza
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
[quote="pmorga1974"]...mam do łyknięcia miniaka z Francji z 1977 roku - wypasiona wersja - za 1 tys. EU - myśle ze warto - super wnetrze.../quote]
No to łykaj. Dołożysz tylko 3 tys. EU ( remont/ odbudowa ) i za czwórkę bedziesz miał klasyka 998 z A serią. Zajrzyj jeszcze pod spód, jak są bębny z przodu to dolicz przeróbkę na tarcze.
No to łykaj. Dołożysz tylko 3 tys. EU ( remont/ odbudowa ) i za czwórkę bedziesz miał klasyka 998 z A serią. Zajrzyj jeszcze pod spód, jak są bębny z przodu to dolicz przeróbkę na tarcze.
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
buda do pełnej odbudowy, tapicerka (podsufitka, tylne elementy do obszycia na nowo), fotele - żaden szał, drewno zmęczone + koszty przywiezienia ... no nie wiem ... tak za 500 euro + laweta to może by było (jeszcze zależy ktory rejon francji)
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Miniak jest już w Polsce, zaryzukuję i go łyknę - pewnie bede Was prosił o rade w kwestii napraw, ulepszeń etc. Na razie chcę nim przyjechać około 200 km z Pleszewa do siebie.
Felgi ma bardzo fajne no i wnętrze też niczego sobie, chociaż muszę przyznać, że deska trochę skundlona tymi napisami, które raczej powinny być na tylnej klapie W kwestii odbudowy nie chcę być złym prorokiem, ale będzie dobrze jak zamkniesz się w 30000 PLN (to tylko koszt remontu ) Pozdrawiam!
- Załączniki
-
- 575873_383479031710415_1681060315_n.jpg
- (68.38 KiB) Pobrany 1896 razy
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
bardzo średni ten miniak. te wszystkie "wypaśne" gadżety które akcentujesz na fotach na fotach w rzeczywistości kosztują niewiele i są dosyć popularne.pmorga1974 pisze:Panowie, mam do łyknięcia miniaka z Francji z 1977 roku - wypasiona wersja - za 1 tys. EU - myśle ze warto - super wnetrze. Moze coś doradzicie. Dzieki
powodzenia jednak w odbudowie.
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
Trochę za drogo, biorąc pod uwagę ile jednak będziesz musiał włożyć w jego odpicowanie.
Ja kupiłem miniaka z Francji i okazał się popowodziowy. Więc nigdy więcej.
Ściągam cały czas miniaki z Francji i powiem że Twój w porównaniu do moich jest cackiem Jeżeli masz gruby portfel i dużo czasu to wydzie z niego piękne. Kolega wyżej trochę przesadził z tą kwotą 30 tyś. no ale trochę będziesz musiał w niego wsadzic