Co sądzicie o tym Mini One

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

AKURAT

Co sądzicie o tym Mini One

Post autor: AKURAT »

Witam,

mam do Was prośbę o zerknięcie na ofertę:
http://otomoto.pl/mini-one-salon-pl-200 ... 04357.html

coś cena wydaje mi się zbyt mała. Oglądał ktoś może?
Olo

Re: Co sądzicie o tym Mini One

Post autor: Olo »

Auto stoi na placu BMW Porsche wiec mozesz podjechac i sprawdzic ktos zostawil je w rozliczeniu zapewne. Zle nie wyglada i raczej zlomu by nie sprzedawali tak mi sie wydaje ale wiadomo ze realia moga byc inne, mylne...
Awatar użytkownika
t_scarf
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: t_scarf »

Ale ten przebieg... On więcej stał niż jeździł i znając życie pewnie nie było tak bez przyczyny (czyt. powypadkowy, zepsuty, zalany itd.)
Awatar użytkownika
STi77
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R56

Post autor: STi77 »

To nie jest firmowa Octavia w TDI-ku tylko MINI. Moja żona robi miniakiem 500 km miesięcznie więc nie widzę powodu żeby ten miał mieć 250 000 km.
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

STi77 pisze:To nie jest firmowa Octavia w TDI-ku tylko MINI. Moja żona robi miniakiem 500 km miesięcznie więc nie widzę powodu żeby ten miał mieć 250 000 km.
5tys rocznie to skrajnie niski przebieg. jesli ktos mieszka w malej miejscowosci i nigdzie tym autem nie jezdzi, albo jest to 3 samochod w rodzinie. ale takie przypadki sa rzadkie i warto dobrze sprawdzic czy stan auta odpowiada przebiegowi :). 250tys to moze nie, ale przebiegi ponizej 100tys w 10letnich autach to gratka. sprobuj kupic 5letnie auto z takim przebiegiem.
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Awatar użytkownika
mainecoon6
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: mainecoon6 »

Jeszcze przed liftingiem.. Przebieg rażąco niski, to że jest sprzedawany przez salon-o niczym nie świadczy. Jeśli jest oryginalny, auto jest bezwypadkowe, bez skaz technicznych to jest warte swojej ceny, choć mini one można sporo taniej kupić, ale to już loteria. Jeśli mieszkasz blisko podjedz.
Olo

Post autor: Olo »

STi77 pisze:To nie jest firmowa Octavia w TDI-ku tylko MINI. Moja żona robi miniakiem 500 km miesięcznie więc nie widzę powodu żeby ten miał mieć 250 000 km.
Mam prywatnego superba 3 letniego i ma juz 200tys wiec nie ma na to zlotego srodka ile kto jezdzil.
AKURAT

Post autor: AKURAT »

Olo pisze:
Mam prywatnego superba 3 letniego i ma juz 200tys wiec nie ma na to zlotego srodka ile kto jezdzil.
akurat ponad 2 lata temu kupiłem Mazde 6 z 2003 roku z przebiegiem 45tyś. - byłem osobiście w niemczech po nią - jezdzil nim dziadek 60letni. Przez te lata nabiłem 100tyś :)
gh0ly

Post autor: gh0ly »

Olo pisze:
a ja mini przez 3 lata zrobilem 13,000km :)
ODPOWIEDZ