Mini One 2003 pompa wspomagania

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Suprnowa

Mini One 2003 pompa wspomagania

Post autor: Suprnowa »

Witam
Stałem się szczęśliwym jak narazie posiadaczem Mini One 1.6 z 2003 roku.kupilem go osobiście w DE.standartowo nie ma wspomagania.na diagnostyce pokazało mi błąd który jest na foto w załączniku.Czy jest cień nadziei ze nie będę musiał kupować pompy?
Suprnowa

Re: Mini One 2003 pompa wspomagania

Oto załącznik,
Załączniki
IMG_0424.JPG
IMG_0424.JPG (116.18 KiB) Przejrzano 1047 razy
michu86
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: michu86 »

Te pompy w minialach są awaryjne i wcześniej czy pózniej ja wymienisz, tak mi się wydaje..
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R50

Post autor: Bzyq »

Suprnowa pisze:Witam
Stałem się szczęśliwym jak narazie posiadaczem Mini One 1.6 z 2003 roku.kupilem go osobiście w DE.standartowo nie ma wspomagania.na diagnostyce pokazało mi błąd który jest na foto w załączniku.Czy jest cień nadziei ze nie będę musiał kupować pompy?
Witamy :smile:
Może pompa nie dostaje odpowiedniego napięcia z alternatora? Nie podpytałeś na diagnostyce? Czy sam robiłeś odczyt? Tak jak mówi michu86 były i są problemy z pompami wspomagania w MINI. Może lepiej oddać do regeneracji - niektórzy sobie chwalą.
Bzyku
Suprnowa

Robiłem to u znajomego mechanika.Adoptowal jeszcze raz pompę i nic to nie dało.Druga używana pompą leży juz w garażu,więc wymienię na druga i zobaczymy czy bedzie juz działało.
ODPOWIEDZ