Zna ktoś różnice między wydechem w MCS a JCW konstrukcyjną i cenową?
Oraz oczywiście różnice konną

Za pol ceny kupi z Ultera koncowki i wysylka za freemaniujr pisze:chodzi Ci o poprawę osiągów, czy tylko dźwięku ?
jeśli to drugie to proponuję najtańszy (i bardzo efetywny) mod, czyli poprowadzenie rury prosto do lewej puszki z pominięciem prawej. obie końcówki i tak wychodzą tylko z lewej.
koszt 100pln, a efekt gigantyczny.
http://reviews.carreview.com/mini-cooper-s-one-ball-exhaust-upgrade
dodatkowo możesz wymienić tylko końcówki wydechu na JCW (są na allegro po ok 400pln komplet) i wszyscy myślą, że masz JCW
Koncowki Ci mocy nie dadza ani sam tylny tlumik bo co z tego jak waska masz od downpipa. Zmien down pipe wywal kat tylko wtedy bedzie dopiero glosno jak nie to sportowy kat i down pipe z akrapoviacza i caly wydech tylny tylko, ze to koszty nie male ale dzwiek mega i jakosc swietna. Masz jeszcze, milteka, supersprinta, alta.Babak pisze:ja wiem że koni nie wiele przybywa, ale jest ładniejszy dźwięk.
Końcówka też mi się bardziej podoba.
One ball spoko, ale strasznie głośno jest w środku, a te wydechy podwójne mają to do siebie że fajnie pierdzą, przy czym jeszcze da radę w środku porozmawiać.
Czyli szukam kompromisu, zajebisty dźwięk, w miarę komfortowo w środku (hałas) oraz ładniejsza końcówka niż dwie tłuste kiełbaski.
Zalezy jeszcze jaki stozekmaniujr pisze:u mnie nie zrobiło się jakoś super głośno, ale kto co lubi. stożek faktycznie dodaje gangu z przodu auta
Mozesz wywalic i zrobi down pipe i polaczyc z wydechem seryjnym. Bedzie glupiala i wywali check engine bo emisja sie nie bedzie zgadzala. Ale da sie to opanowac robiac moda na kompie w aucie.Suprnowa pisze:A powiedzcie mi u siebie w R50 mam kata a za nim sonde odrazu.Moge go śmiało wywalić?oSnda nie będzie glupiala i wywala błędów na desce?I czy samochód będzie jeździł normalnie?
Wole zrobic juz wydech w MG i dopasowac go do swoich wymagan niz ladowac, supersprinta, milteka,alte czy cos innego no chyba, ze akapovic ale to juz cenowa przepasc.t.w.wiesław pisze:wydech supersprint +dolot i stożek k&n
http://twwieslaw.wrzuta.pl/film/7IpwmlkeEzS/mc