Moderator: flapjck1
tu masz taki: http://www.motoringbadges.com/Badges6.htmlBzyq pisze:Dokładniej to chodzi mi o coś takiego jak na załączonym obrazku. Naklejka swoją drogą ale taki znaczek mi się też marzy. Wiem co oznacza ale nie wiem nawet jak go/to wpisać w allegro/google..
Nie widze problemu z jezdzeniemBrennt pisze:powiedz, ale tak szczerze - jak ty tym dajesz rade jezdzic?? jedno torowisko, jedno parkowanie na krawezniku i nie masz zderzaka...
fajnie to wyglada, tylko te naklejki troche jak u 13latki w pokoju, ale taki samochod to tylko postawic przed domem i ogladac
Ogolnie jest to logo ktorego uzywaja chlopaki z forum minitorqueBzyq pisze:Dokładniej to chodzi mi o coś takiego jak na załączonym obrazku. Naklejka swoją drogą ale taki znaczek mi się też marzy. Wiem co oznacza ale nie wiem nawet jak go/to wpisać w allegro/google..
Jest na to atest?Olo pisze:W poniedzialek do odbioru mam lampy z Malowania na czarno srodka. Jakby ktos potrzebowal namiar to pisac nie trzeba wydawac 2tys na uzywki zeby miec ciemne klosze…
Nie ma i nie bedzie nie potrzebuje, lampa wyglada i swieci tak samo jak ta z czarnej edycji od mini. W usa maluja cale lacznie projektorem od soczewki efekt super nie patrza na atesty. Za granica tez nie patrza na atesty jak w skodzie nowej w niemczech jak byla zamawiana ktos przyciemnil szyby na 90%se7ven pisze:Jest na to atest?Olo pisze:W poniedzialek do odbioru mam lampy z Malowania na czarno srodka. Jakby ktos potrzebowal namiar to pisac nie trzeba wydawac 2tys na uzywki zeby miec ciemne klosze…
Jak nie ma to trzeba policzyć dodatkowe wydatki nie tylko w PL
ach ta szczerość...Olo pisze:Pracuje przy atestach i jakosci wiec wiem jak to wyglada w rzeczywistosci. Papier wszystko przyjmie…