Śląsk - spotkania

Moderator: flapjck1

Olo

Re: Śląsk - spotkania

Post autor: Olo »

dziwne widocznie nie patrzales dobrze bo co roku stoja takie zabawki rok temu bylo, porsche, lotus elise i cos tam jeszcze z tego co pamietam i na samym lotnisku.

Jesli chodzi o glosnosc to norma w koncu o to impreza tuningowa. Chcesz wiecej i lepiej pojedz na Extremizera :) przebija to co sie dzieje na muchowcu pod kazdym wzgledem.

Mnie nie bawia takie zabawki jak piszesz wiec nie zwracam na nie wogole uwagi ;)
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Post autor: Yazek »

Napisałem moje wrażenia z komizmem sytuacji na czele.

Z tego co pamiętam, to atrakcja na SC, które odwiedziłem były limuzyny hummera (sic!) facepalm Wtedy spodziewałem się czegoś ambitniejszego. Z tego co piszesz wynika, że impreza sie rozwija i idzie w dobrym kierunku. Oby tak dalej:). Choć nadal nie jest to mój kierunek dlatego się nie wybieram;)
Ostatnio zmieniony 27 sie 2012, 14:37 przez Yazek, łącznie zmieniany 1 raz.
Yazek
TomSky
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: TomSky »

Ciekawa "rzecz" w knajpie w Bielsku
5.11.2012-godz.20.00-"Mini Islandia "-Trzej podróżnicy: młodzieniec o świeżym i bystrym spojrzeniu na świat, piosenkarka i poetka zakochana w Islandii oraz fotoreporter z wieloletnim doświadczeniem, postanowili pokonać dystans blisko 10 tys. km, małym, kultowym samochodem MINI, aby odwiedzić jedno z najpiękniejszych i zarazem najbardziej tajemniczych miejsc na Ziemi.
całość tutaj:

http://http://www.grawitacja-cafe.pl/re ... icle_id=50

czy to ktoś z forum ??
Awatar użytkownika
minigjj
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: minigjj »

Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
Awatar użytkownika
t_scarf
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: t_scarf »

Nie z Krakowa, ale będę :wink:
Olo

Post autor: Olo »

Ktos ma jakies info na nadchodzacy sezon 2o13 co sie baedzie dzialu na slasku?
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R50

Post autor: Bzyq »

Witam,
za oknem ładna pogoda, weekendzik majowy się zbliża może jakiś zlocik na śląsku? Kto jest za? Może się jakoś uda zintegrować :wink:
Bzyku
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek

Pomysł dobry:)!
Nie wiem tylko czy zlot sie zmieści w kalendarzu.
Prędzej jakis jednodniowy spot:)
Natomiast z zaplanowanych rzeczy jest I "Krakoski" zlot - szczegóły w osobnym temacie.
Ja sie tam wybieram, choc to dopiero w czerwcu:)
Yazek
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek

Do czerwca jeszcze trochę czasu, tak więc jak mówisz jednodniowy spocik to bardzo dobra opcja. Szkoda tylko, że taka mała aktywność ludzi ze Śląska - mam nadzieje, że po tym poście coś się ruszy.
Proponuję 1,2 lub 3 maja. Co Wy na to? Która data Wam najbardziej odpowiada. Miejsce jeszcze do dogadania, bo jak na razie to jest nas dwóch :cool:
Bzyku
Awatar użytkownika
iad
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MCS R53

Post autor: iad »

Nie wiem czy będę na Śląsku w czasie długiego weekendu ale jak będę i będzie jakieś spotkanie to chętnie wpadnę.
Maxi
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: Maxi »

Bzyq pisze:bo jak na razie to jest nas dwóch :cool:
trzeci ! ;)
widziałem na forum sporą aktywnośc osób które miały w podpisie jakieś śląskie miasto, lub nazwe województwa, może (jesli juz bedzie cos konkretnego ustalone) warto powysyłac im pw? (o ile jest to zgodne z regulaminem).
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek

Jak najbardziej trzeba by tak zrobić tylko nie mam takich możliwości jak wiadomość grupowa (w regulaminie i w faq nie ma za wiele o pw). Można by się bawić w wysyłanie każdemu z osobna ale to trochę czasu zabierze. Faktycznie osób mało nie jest tylko co z tego jak nikt tu nie chce zaglądać lub w ogóle nie wchodzi na forum. Moja propozycja to po 1 ustalić coś, a po 2 to powysyłać pw tylko do tych którzy byli aktywni (tzn. zajrzeli na forum) np. w ciągu ostatnich 3 miesięcy. Tylko teraz pytanie czy lepiej już powysyłać takie pw z przypomnieniem o zaglądaniu do działu "Śląsk - spotkania" czy ustalić coś w tym naszym skromnym (jak na razie :wink: ) towarzystwie i dopiero powysyłać? Co sądzicie?
Bzyku
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek

Lol:)
Długi weekend, jak to w długi weekend, mogę być "wyjechany", pewne jest, że 1-go idę na ślub (w Żarkach) i 2-go ciężko będzie się zerwać z rana;)
Patrząc na to, że Bzyku jesteś z Częstochowy, to spontaniczne spotkanie na kilka chwil Cię nie interesuje (w okolicach Katowic) chyba, że będziesz przejazdem;)?!
Myślę sobie, że skoro mielibyśmy się zjechać nie tylko z bliskich okolic Katowic, to trzeba jakiś plan opracować (poza standardowym przejazdem przez rondo i pizzą u Marka w siedzibie klubu;)
Yazek
Awatar użytkownika
Twister
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Mini Cooper 1.0 (taki śmieszek!) 91' HIF44

Post autor: Twister »

Ja powinienem być w tym terminie w Chorzowie, więc jest to jakaś okazja do spotkania się (oczywiście, jak tylko zamontuję w Mini lampy - bez tego może być ciężko :D )
Awatar użytkownika
t_scarf
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: t_scarf »

Ja wstępnie też się mogę zadeklarować, choć na pewno nie wszystkie dni 'weekendu' wchodzą w grę.

Rondo jest mi obojętne, ale pizza może być :wink:
Zablokowany