Śląsk - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Śląsk - spotkania
dziwne widocznie nie patrzales dobrze bo co roku stoja takie zabawki rok temu bylo, porsche, lotus elise i cos tam jeszcze z tego co pamietam i na samym lotnisku.
Jesli chodzi o glosnosc to norma w koncu o to impreza tuningowa. Chcesz wiecej i lepiej pojedz na Extremizera przebija to co sie dzieje na muchowcu pod kazdym wzgledem.
Mnie nie bawia takie zabawki jak piszesz wiec nie zwracam na nie wogole uwagi
Jesli chodzi o glosnosc to norma w koncu o to impreza tuningowa. Chcesz wiecej i lepiej pojedz na Extremizera przebija to co sie dzieje na muchowcu pod kazdym wzgledem.
Mnie nie bawia takie zabawki jak piszesz wiec nie zwracam na nie wogole uwagi
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Napisałem moje wrażenia z komizmem sytuacji na czele.
Z tego co pamiętam, to atrakcja na SC, które odwiedziłem były limuzyny hummera (sic!) Wtedy spodziewałem się czegoś ambitniejszego. Z tego co piszesz wynika, że impreza sie rozwija i idzie w dobrym kierunku. Oby tak dalej:). Choć nadal nie jest to mój kierunek dlatego się nie wybieram;)
Z tego co pamiętam, to atrakcja na SC, które odwiedziłem były limuzyny hummera (sic!) Wtedy spodziewałem się czegoś ambitniejszego. Z tego co piszesz wynika, że impreza sie rozwija i idzie w dobrym kierunku. Oby tak dalej:). Choć nadal nie jest to mój kierunek dlatego się nie wybieram;)
Ostatnio zmieniony 27 sie 2012, 14:37 przez Yazek, łącznie zmieniany 1 raz.
Yazek
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ciekawa "rzecz" w knajpie w Bielsku
http://http://www.grawitacja-cafe.pl/re ... icle_id=50
czy to ktoś z forum ??
całość tutaj:5.11.2012-godz.20.00-"Mini Islandia "-Trzej podróżnicy: młodzieniec o świeżym i bystrym spojrzeniu na świat, piosenkarka i poetka zakochana w Islandii oraz fotoreporter z wieloletnim doświadczeniem, postanowili pokonać dystans blisko 10 tys. km, małym, kultowym samochodem MINI, aby odwiedzić jedno z najpiękniejszych i zarazem najbardziej tajemniczych miejsc na Ziemi.
http://http://www.grawitacja-cafe.pl/re ... icle_id=50
czy to ktoś z forum ??
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
http://www.mymini.pl/wydarzenia/mini-pa ... atowicach/
Ktoś się wybiera (z Krakowa?:)
Ktoś się wybiera (z Krakowa?:)
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
- t_scarf
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nie z Krakowa, ale będę
Ktos ma jakies info na nadchodzacy sezon 2o13 co sie baedzie dzialu na slasku?
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Witam,
za oknem ładna pogoda, weekendzik majowy się zbliża może jakiś zlocik na śląsku? Kto jest za? Może się jakoś uda zintegrować
za oknem ładna pogoda, weekendzik majowy się zbliża może jakiś zlocik na śląsku? Kto jest za? Może się jakoś uda zintegrować
Bzyku
- Yazek
- Swój Człowiek
Pomysł dobry:)!
Nie wiem tylko czy zlot sie zmieści w kalendarzu.
Prędzej jakis jednodniowy spot:)
Natomiast z zaplanowanych rzeczy jest I "Krakoski" zlot - szczegóły w osobnym temacie.
Ja sie tam wybieram, choc to dopiero w czerwcu:)
Nie wiem tylko czy zlot sie zmieści w kalendarzu.
Prędzej jakis jednodniowy spot:)
Natomiast z zaplanowanych rzeczy jest I "Krakoski" zlot - szczegóły w osobnym temacie.
Ja sie tam wybieram, choc to dopiero w czerwcu:)
Yazek
- Bzyq
- Swój Człowiek
Do czerwca jeszcze trochę czasu, tak więc jak mówisz jednodniowy spocik to bardzo dobra opcja. Szkoda tylko, że taka mała aktywność ludzi ze Śląska - mam nadzieje, że po tym poście coś się ruszy.
Proponuję 1,2 lub 3 maja. Co Wy na to? Która data Wam najbardziej odpowiada. Miejsce jeszcze do dogadania, bo jak na razie to jest nas dwóch
Proponuję 1,2 lub 3 maja. Co Wy na to? Która data Wam najbardziej odpowiada. Miejsce jeszcze do dogadania, bo jak na razie to jest nas dwóch
Bzyku
- iad
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
Nie wiem czy będę na Śląsku w czasie długiego weekendu ale jak będę i będzie jakieś spotkanie to chętnie wpadnę.
trzeci !Bzyq pisze:bo jak na razie to jest nas dwóch
widziałem na forum sporą aktywnośc osób które miały w podpisie jakieś śląskie miasto, lub nazwe województwa, może (jesli juz bedzie cos konkretnego ustalone) warto powysyłac im pw? (o ile jest to zgodne z regulaminem).
- Bzyq
- Swój Człowiek
Jak najbardziej trzeba by tak zrobić tylko nie mam takich możliwości jak wiadomość grupowa (w regulaminie i w faq nie ma za wiele o pw). Można by się bawić w wysyłanie każdemu z osobna ale to trochę czasu zabierze. Faktycznie osób mało nie jest tylko co z tego jak nikt tu nie chce zaglądać lub w ogóle nie wchodzi na forum. Moja propozycja to po 1 ustalić coś, a po 2 to powysyłać pw tylko do tych którzy byli aktywni (tzn. zajrzeli na forum) np. w ciągu ostatnich 3 miesięcy. Tylko teraz pytanie czy lepiej już powysyłać takie pw z przypomnieniem o zaglądaniu do działu "Śląsk - spotkania" czy ustalić coś w tym naszym skromnym (jak na razie ) towarzystwie i dopiero powysyłać? Co sądzicie?
Bzyku
- Yazek
- Swój Człowiek
Lol:)
Długi weekend, jak to w długi weekend, mogę być "wyjechany", pewne jest, że 1-go idę na ślub (w Żarkach) i 2-go ciężko będzie się zerwać z rana;)
Patrząc na to, że Bzyku jesteś z Częstochowy, to spontaniczne spotkanie na kilka chwil Cię nie interesuje (w okolicach Katowic) chyba, że będziesz przejazdem;)?!
Myślę sobie, że skoro mielibyśmy się zjechać nie tylko z bliskich okolic Katowic, to trzeba jakiś plan opracować (poza standardowym przejazdem przez rondo i pizzą u Marka w siedzibie klubu;)
Długi weekend, jak to w długi weekend, mogę być "wyjechany", pewne jest, że 1-go idę na ślub (w Żarkach) i 2-go ciężko będzie się zerwać z rana;)
Patrząc na to, że Bzyku jesteś z Częstochowy, to spontaniczne spotkanie na kilka chwil Cię nie interesuje (w okolicach Katowic) chyba, że będziesz przejazdem;)?!
Myślę sobie, że skoro mielibyśmy się zjechać nie tylko z bliskich okolic Katowic, to trzeba jakiś plan opracować (poza standardowym przejazdem przez rondo i pizzą u Marka w siedzibie klubu;)
Yazek
- Twister
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.0 (taki śmieszek!) 91' HIF44
Ja powinienem być w tym terminie w Chorzowie, więc jest to jakaś okazja do spotkania się (oczywiście, jak tylko zamontuję w Mini lampy - bez tego może być ciężko )
- t_scarf
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ja wstępnie też się mogę zadeklarować, choć na pewno nie wszystkie dni 'weekendu' wchodzą w grę.
Rondo jest mi obojętne, ale pizza może być
Rondo jest mi obojętne, ale pizza może być