AMORTYZATORY-PYTANIE
AMORTYZATORY-PYTANIE
Mam pytanie, jakiej firmy montowane były amortyzatory na pierwszy montaż w MCS?
pzdr.
/gt/
pzdr.
/gt/
Re: AMORTYZATORY-PYTANIE
odświeżam. Czy wkłady amortyzatora w cooperze i cooperze S są te same?
Bo z tego co wiem to zawieszenie w Cooperze i Cooperze s różni się długością i twardością sprężyn?
Bo z tego co wiem to zawieszenie w Cooperze i Cooperze s różni się długością i twardością sprężyn?
Odświeżam....
Jakie amortyzatory do R50? Co polecacie i błagam w normalnej cenie...(czyli nie 2 tys. za komplet)

Jakie amortyzatory do R50? Co polecacie i błagam w normalnej cenie...(czyli nie 2 tys. za komplet)

Mam komplet firmy Kayaba za 750zł. Firmy Bilstein za 500zł.
To co za Bile za 500 zloty za komplet?pajor pisze:Mam komplet firmy Kayaba za 750zł. Firmy Bilstein za 500zł.
oki...500zł czy 750zł to w miare normalna cena...pytanie tylko czy to dobre firmy i czym sie różnią
Jeden amor do R56 kosztuje 609 zlotych wiec cena jak za darmo...RatinaZ pisze:oki...500zł czy 750zł to w miare normalna cena...pytanie tylko czy to dobre firmy i czym sie różnią
Olo tylko Ty zarabiasz w funtach a nie w złotówkach...nie masz 2 tys w maju do zapłacenia za ubezpieczenie...
poza tym amortyzatory to nie jedyne co jeszcze muszę zrobić bo mi walnął silniczek od szyberdachu,który kosztuje 600zł a wymiana kolejne tyle...więc błagam ogarnij się z takimi komentarzami...
poza tym niektórzy maja jeszcze dzieci na utrzymaniu
dzieki za podpowiedzi pozostałym
poza tym amortyzatory to nie jedyne co jeszcze muszę zrobić bo mi walnął silniczek od szyberdachu,który kosztuje 600zł a wymiana kolejne tyle...więc błagam ogarnij się z takimi komentarzami...
poza tym niektórzy maja jeszcze dzieci na utrzymaniu

dzieki za podpowiedzi pozostałym
Ale Olo tylko stwierdził fakt - moim zdaniem cena 500zł za komplet Bilsteina to naprawdę tanio. Pytanie tylko czy sprężyny nie "zmęczone" są juz... Amorki bierz u Pajora - Bilstein'y! Trzeba się liczyć tylko z tym, że niektórzy "mechanicy" mogą policzyć kolejne 500zł za wymianę. Więc koleżanko, chyba źle odebrałaś/zrozumiałaś wpis Ola, nie ma co się unosić niepotrzebnie
peace!

w takim razie sorry...kwiecien i maj to miesiące w których nie lubie mojego auta...wręcz wtedy jestem najbliższa sprzedaży go w siną dal...
Podaj dokładne dane samochodu (tj. rocznik, moc silnika) i dokladnie sprawdzimy. Tamte ceny aktualne wiec dobierzemy i moze pohandlowac