Śląsk - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Śląsk - spotkania
Chętnie bym się wybrał, ale niestety nie ma mnie przez cały długi weekend
hm, jako że spora częsc osób nie jest pewna co do długiego weekendu, lub ma już jakieś plany, może lepiej ustalić date na weekend po długim weekendzie czyli np 11-12 Maj ?
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
No trzeba będzie przełożyć. Na kiedy? Sam nie wiem. Może tak jak proponuje Maxi 11-12 maja?Yazek pisze:Weekend niebawem a spotkanie rozumiem przenosimy?
Bzyku
- Bzyq
- Swój Człowiek
Do ustalenia. Łatwiej byłoby gdybyśmy wiedzieli kto skąd jest. Bo jak ktoś sobie wpisze Silesia lub Śląsk to nie wiem czy jest z Katowic czy może z Wodzisławia albo Siewierza.. Można by w ten sposób określić jakieś dogodne miejsce dla wszystkich. Ewentualnie jakieś głosowanie żeby potem ktoś nie zarzucił, że np. ja tak chciałem to tak musiało być.
Bzyku
Ja sie dostosuje a ogolnie biegam w okolicach: Sosnowiec, Mysłowice, Milowice, Będzin, Czeladź, Katowice, Dąbrowa Górnicza takze mnie to obojetne Mozna wybrac silesie parking na dachu chyba, ze ktos ma jakies inne propozycje...Bzyq pisze:Do ustalenia. Łatwiej byłoby gdybyśmy wiedzieli kto skąd jest. Bo jak ktoś sobie wpisze Silesia lub Śląsk to nie wiem czy jest z Katowic czy może z Wodzisławia albo Siewierza.. Można by w ten sposób określić jakieś dogodne miejsce dla wszystkich. Ewentualnie jakieś głosowanie żeby potem ktoś nie zarzucił, że np. ja tak chciałem to tak musiało być.
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Z tego co wiem, 12 maja ma być w Katowicach (Katowice, Nikiszowiec, Siemianowice Śl. Chorzów Stary, Chorzów) Silesia Marathon (trasa). W związku z tym pojawia się utrudnienia w poruszaniu.
Mnie podobnie jak Olo pasują okolice Katowic.
Mnie podobnie jak Olo pasują okolice Katowic.
Yazek
Jeśli będzie coś na Śląsku jeszcze w czerwcu, to może uda mi się wybrać, bo planuje sprzedaż miniacza i nie wiem czy nastepne autko zostanie w rodzinie
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Wyglada na to, ze sie zbieramy i zebrać nie mozemy.motocaina pisze:Jeśli będzie coś na Śląsku jeszcze w czerwcu, to może uda mi się wybrać, bo planuje sprzedaż miniacza i nie wiem czy nastepne autko zostanie w rodzinie
W ten weekend I Krakoski Rajd... I zostają dwa weekendy do konca czerwca...
Yazek
Ja jestem za, mozna sie wymienic numerami na PW i rozeslac info albo cos. Tylko narazie auto stoi mozna powiedziec uziemione bo czekam i sie chyba nie doczekam na sprzeglo z niemiec i jeszcze na inne tajleYazek pisze:Wyglada na to, ze sie zbieramy i zebrać nie mozemy.motocaina pisze:Jeśli będzie coś na Śląsku jeszcze w czerwcu, to może uda mi się wybrać, bo planuje sprzedaż miniacza i nie wiem czy nastepne autko zostanie w rodzinie
W ten weekend I Krakoski Rajd... I zostają dwa weekendy do konca czerwca...
Ale jak cos to piszcei na PW postaram sie zlozyc Cini Mini do kupy jak najszybciej
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
W Szczyrku zawsze jeden jest i czeka na gości
- Bzyq
- Swój Człowiek
Jestem za !Maciusiowy pisze:organizujemy coś?
Może najpierw ustalmy miejsce spotkania. Już parę postów wcześniej o tym była mowa i Katowice były wstępnie. Moja propozycja - albo robimy ankiete albo przyjmujemy Katowice. Sam jestem z Częstochowy ale wiadomo Katowice to takie centrum Śląskiego więc chyba jest to opcja do przyjęcia dla każdego. Termin? Jakieś propozycje? Byle tylko się za długo nie decydować. Weekend? Przyszły lub za dwa tyg.?
Bzyku