Pokrowce do eSki

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Rynia

Pokrowce do eSki

Post autor: Rynia »

Czy wiecie gdzie można nabyć pokrowce na siedzenia do Miniaka? Jakoś nie mogę znaleźć. Interesuje mnie głównie pokrowiec na tylne siedzenie, bo psa się dorobiłam i czasem go wożę no i niestety paszczur zostawia sierść, kręci się i obawiam się, że za chwilę mi pazurami tapicerkę poorze, no i zdarzyło się, że w drodze do weta walnął mi pawia. Na szczęście miałam rozłożony koc, ale pokrowiec byłby wygodniejszy, bo cokolwiek innego jednak strasznie się mierzwi :-). Z góry thx za pomoc i jakieś info :-)
Awatar użytkownika
spooner
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Re: Pokrowce do eSki

Post autor: spooner »

Ja nabyłem w TESCO uniwersalną płachtę za jakieś 20 PLNów, przewieszaną przez zagłówki. Co prawda nie używam w zestawieniu z sierściuchem, ale jak koła woziłem, to się sprawdziła... ;)
youhavemyword.pl - technical authoring and translations

Life's just one lap, why don't we make it a good one...
Olo

Post autor: Olo »

Rynia pisze:Czy wiecie gdzie można nabyć pokrowce na siedzenia do Miniaka? Jakoś nie mogę znaleźć. Interesuje mnie głównie pokrowiec na tylne siedzenie, bo psa się dorobiłam i czasem go wożę no i niestety paszczur zostawia sierść, kręci się i obawiam się, że za chwilę mi pazurami tapicerkę poorze, no i zdarzyło się, że w drodze do weta walnął mi pawia. Na szczęście miałam rozłożony koc, ale pokrowiec byłby wygodniejszy, bo cokolwiek innego jednak strasznie się mierzwi :-). Z góry thx za pomoc i jakieś info :-)
Ska jest xza szybka do wozenia zwierzakow :p
Rynia

Post autor: Rynia »

Olo pisze: Ska jest xza szybka do wozenia zwierzakow :p
Owszem, trochę mi sierściuchem poniewiera...ale nie wygląda na niezadowolonego. Wskakuje nadspodziewanie chętnie do środka i wcale nie spieszy się z wysiadaniem :-).

O, Tesco sobie sprawdzę. Okazuje się, że sklepy z rzeczami dla zwierząt też oferują jakieś płachty ochronne - trochę się pospieszyłam z tym pytaniem o pokrowce. Aczkolwiek teraz zauważam, że wogóle nikt pokrowców do mini chyba nie robi - ciekawe czemu? ;-)
ODPOWIEDZ