Grupowy Zakup Orranje G-Wing
Grupowy Zakup Orranje G-Wing
Witam
Moze sa chetni na grupowy zakup ,moglbym ogarnac temat od A do Z.
http://www.minitorque.com/forum/f754/or ... p-p-29407/
Moze sa chetni na grupowy zakup ,moglbym ogarnac temat od A do Z.
http://www.minitorque.com/forum/f754/or ... p-p-29407/
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Re: Grupowy Zakup Orranje G-Wing
Jak Inchcape wkońcu ogarnie moją zawiechę to się bym decydował... jeżeli nie da rady to sobie odpuszczę.
W.
W.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
w ramach ogarniecia chcialbym juz zestaw Sachs performance clutch kit do mojego malucha...
Tak wogole watpie czy sie zbierze rzesza fanow tego zakupu grupowego tak samo bylo z gwintami od Ap gdzie w koncu sam zamowilem i wsadzilem do auta bo jakbym mial czekac to pewnie bym czekal do zmiany samochodu
Prawda taka, ze u Nas nieliczni posiadacze Mini pakuja takie rzeczy w UK i innych krajach na zachodzie to norma chca czegos wiecej niz tylko Mini (bez urazy dla Mini)
Tak wogole watpie czy sie zbierze rzesza fanow tego zakupu grupowego tak samo bylo z gwintami od Ap gdzie w koncu sam zamowilem i wsadzilem do auta bo jakbym mial czekac to pewnie bym czekal do zmiany samochodu

Prawda taka, ze u Nas nieliczni posiadacze Mini pakuja takie rzeczy w UK i innych krajach na zachodzie to norma chca czegos wiecej niz tylko Mini (bez urazy dla Mini)
Nic nowego jakbys siedzial jak ja na forach w UK albo NLi USA to bys zobaczyl co ludzie wyczyniaja z Mini u Nas bez obrazy ale nic sie nie dzieje jesli chodzi o nowe mini. To forum bardziej jest nastawione na klasyki

- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
takie forum jak uzytkownicy 
a serio, to klasykowcy cwicza nieliche patenty, w new MINI raczej ludzie nastawieni na eksploatacje "zwykla" malo kto modzi cos konkretniej

a serio, to klasykowcy cwicza nieliche patenty, w new MINI raczej ludzie nastawieni na eksploatacje "zwykla" malo kto modzi cos konkretniej

Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Dokladnie, jesli chodzi o BMW Mini to na palcach u rak mozna policzyc co ktos modzi a reszta fakt traktuje te autko jako miejskie wozidelko do przemieszczania na zakupyflapjck1 pisze:takie forum jak uzytkownicy

Oby sie to zmienilo kiedys
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Na ilu TrackDayach byłeś? Bo coś mi się wydaje, ze sam "modzisz" żeby po bułki jeździćOlo pisze:Jesli chodzi o BMW Mini to na palcach u rak mozna policzyc co ktos modzi

Jeśli się mylę to będzie miłe zaskoczenie...
- Babak
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
- Kontakt:
Chyba się tym forum zainteresuję. Wiadomo że tam więcej materiału jest bo większy rynek.Olo pisze:
Nic nowego jakbys siedzial jak ja na forach w UK albo NLi USA to bys zobaczyl co ludzie wyczyniaja z Mini u Nas bez obrazy ale nic sie nie dzieje jesli chodzi o nowe mini. To forum bardziej jest nastawione na klasykibez urazy Panowie oczywiscie
Więcej ludzi i więcej pasjonatów.
Właśnie AleX dawno cię tu nie było widać.... ty masz jeszcze miniaka?AleXander pisze: Na ilu TrackDayach byłeś? Bo coś mi się wydaje, ze sam "modzisz" żeby po bułki jeździć
Jeśli się mylę to będzie miłe zaskoczenie...
Jedziesz jakoś wkrótce na jakiś track day? Szukam kogoś żeby mi ktoś pokazał to i tamto...
;D
- Kocyk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI Cooper Green Arrow
Społeczność MINI w Polsce nie jest jeszcze zbyt duża... może coś się rozkręci?
Mnie strasznie irytuje przeświadczenie, że MINI to auto dla kobiet... może nie do każdego ono pasuje, ale na litość boską!!!
MINI mam od niedawna i chwilę po zakupie kolega z pracy zapytał mnie czemu mini... "przecież to damskie auto", odpowiedziałem mu pytaniem na jakiej podstawie tak twierdzi? "bo ono takie małe jest, jak dla kobiety, nigdy by nie kupił"... :/ trochę mnie to rozbawiło i dodałem pytanie dla kogo kierowany jest w takim razie żółty Fiat Seicento którym do niedawna jeździł przez 4 lata.... to przecież takie małe auto
Wracając do tematu. Jeżeli ktoś lubi modzić, to modzi. Ja np interesuje się detalingiem i sporo czasu spędzam przy aucie testując nowe specyfiki i umiejętności
Proponowałbym bardziej rozwinąć funpage tego forum na facebooku. Zawsze to dodatkowa reklama i nowi użytkownicy.
Mnie strasznie irytuje przeświadczenie, że MINI to auto dla kobiet... może nie do każdego ono pasuje, ale na litość boską!!!
MINI mam od niedawna i chwilę po zakupie kolega z pracy zapytał mnie czemu mini... "przecież to damskie auto", odpowiedziałem mu pytaniem na jakiej podstawie tak twierdzi? "bo ono takie małe jest, jak dla kobiety, nigdy by nie kupił"... :/ trochę mnie to rozbawiło i dodałem pytanie dla kogo kierowany jest w takim razie żółty Fiat Seicento którym do niedawna jeździł przez 4 lata.... to przecież takie małe auto

Wracając do tematu. Jeżeli ktoś lubi modzić, to modzi. Ja np interesuje się detalingiem i sporo czasu spędzam przy aucie testując nowe specyfiki i umiejętności

Proponowałbym bardziej rozwinąć funpage tego forum na facebooku. Zawsze to dodatkowa reklama i nowi użytkownicy.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
MINIak jest już w innych (wydaje się, że dość dobrych i troskliwych) rękachBabak pisze: Właśnie AleX dawno cię tu nie było widać.... ty masz jeszcze miniaka?
Jedziesz jakoś wkrótce na jakiś track day? Szukam kogoś żeby mi ktoś pokazał to i tamto...
;D

Jak dobrze pójdzie to będę zabawka 2 czerwca w Poznaniu na WST ale nie wiem czy jestem najodpowiedniejszą osobą do pokazywania techniki jazdy - chociaż jeśli chcesz to nie pogardzę wproszeniem się na prawy

Na FB są fanpage różne różniaste tyczace się Mini i MINI: Piekielnie Szybkie Pudełka, Mini Team Poland, Mini Warszawa etc...Kocyk pisze: Proponowałbym bardziej rozwinąć funpage tego forum na facebooku. Zawsze to dodatkowa reklama i nowi użytkownicy.
- Kocyk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI Cooper Green Arrow
Miałem na myśli fanpage Mini Klub PolskaAleXander pisze: Na FB są fanpage różne różniaste tyczace się Mini i MINI: Piekielnie Szybkie Pudełka, Mini Team Poland, Mini Warszawa etc...

-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
I knowKocyk pisze:Miałem na myśli fanpage Mini Klub PolskaAleXander pisze: Na FB są fanpage różne różniaste tyczace się Mini i MINI: Piekielnie Szybkie Pudełka, Mini Team Poland, Mini Warszawa etc...

- Babak
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
- Kontakt:
To czym teraz śmigasz? Czemu minior poszedł do żyda? Za wolno ci było?AleXander pisze:
MINIak jest już w innych (wydaje się, że dość dobrych i troskliwych) rękachNiestety z tego co wiem to roll-bar wyjechał i wjechało seryjne wnętrze
![]()
Jak dobrze pójdzie to będę zabawka 2 czerwca w Poznaniu na WST ale nie wiem czy jestem najodpowiedniejszą osobą do pokazywania techniki jazdy - chociaż jeśli chcesz to nie pogardzę wproszeniem się na prawy![]()
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
nie róbmy OTBabak pisze:To czym teraz śmigasz? Czemu minior poszedł do żyda? Za wolno ci było?AleXander pisze:
MINIak jest już w innych (wydaje się, że dość dobrych i troskliwych) rękachNiestety z tego co wiem to roll-bar wyjechał i wjechało seryjne wnętrze
![]()
Jak dobrze pójdzie to będę zabawka 2 czerwca w Poznaniu na WST ale nie wiem czy jestem najodpowiedniejszą osobą do pokazywania techniki jazdy - chociaż jeśli chcesz to nie pogardzę wproszeniem się na prawy![]()