Szybkie MINI
Re: Szybkie MINI
Wow niezle w UK maja chlopaki 500 konnego R56 i jest masakra wiec pytanie jak to glowe urywa i jakie czasy kreci
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
500? To chyba najwięcej ile słyszałem, podrzucisz linka? Do tej pory Grecy robili mocne Miniaki na GT28RS ~350 i to był ponoć rozsądny max jeśli chodzi o seryjne podzespoły bez grubych zmian.
static
Jak znajde bo nie pamietam na ktorym zagranicznym forum o tym czytalem bo troche ich jest i tematow
Blok silnika u ruskich z mini 1.6 wytrzymal 1000 Koni reszte zmieniali oczywiscie bo bys rozpadla w drobny mak
Blok silnika u ruskich z mini 1.6 wytrzymal 1000 Koni reszte zmieniali oczywiscie bo bys rozpadla w drobny mak
we wloszech tez takie rzeczy robia... byl ostatnio taki na Mini United 2012 tez zrobiony na okolice 500KMOlo pisze:Wow niezle w UK maja chlopaki 500 konnego R56 i jest masakra wiec pytanie jak to glowe urywa i jakie czasy kreci
- Załączniki
-
- IMG_4778.JPG (85.41 KiB) Przejrzano 1515 razy
Nic innego jak caly zakuty motor, wieksze wzmoacnione wtryski do tego kompletny dolot od podstaw rzezbiony i sprezarka wieksza albo wsadzone trurbo.
300 koni z Ski r56 latwo sie robi i nie trzeba do tego mega modow tak naprawde, tylko z tego sie robi auto na tor tak naprawde bo warto wywalalic wszystko i klatwke wrzuci, usztywnic wszystko do calosci i zawieche wrzucic kw clubsporta i mamy rakiete
U nas malo kto robi takie zabawy max to chyba 270KM chyba, ze ktos ma wieej i sie nie chwali
300 koni z Ski r56 latwo sie robi i nie trzeba do tego mega modow tak naprawde, tylko z tego sie robi auto na tor tak naprawde bo warto wywalalic wszystko i klatwke wrzuci, usztywnic wszystko do calosci i zawieche wrzucic kw clubsporta i mamy rakiete
U nas malo kto robi takie zabawy max to chyba 270KM chyba, ze ktos ma wieej i sie nie chwali
-
- Nowy
- Posiadane auto: R53 MCS British Racing Green
Może dlatego, że za worek pieniędzy które trzeba wydać na wymienione graty (a to pewnie 25% realnie potrzebnych rzeczy/modów) rozsądniej kupić auto stworzone do upalania?Olo pisze:...
I jakbyś nie namodził to ciągle FWD...
Jezdzilem golfem 3 300 konnym nie ma tragedi z fwd na rwd jest jeszcze wiecej wydatkow bo wal lepiej kupic magnezowy jak juz ida mody do tego dyfer tylny wymienic bo seria strzeli szybko i mozna wymieniac sporo rzeczy.wanios pisze:Może dlatego, że za worek pieniędzy które trzeba wydać na wymienione graty (a to pewnie 25% realnie potrzebnych rzeczy/modów) rozsądniej kupić auto stworzone do upalania?Olo pisze:...
I jakbyś nie namodził to ciągle FWD...
W moim wypadku wole kupic kilkuletnie auto i wpakowac w nie $$ niz kupic nowe i odrazu starcic kupe kasy przez ten okres co mialo stracic najwiecej to juz straci do memnu zakupu przezemnie.
-
- Nowy
A 'nasz' miniak naprawdę szybki...
szybkiiii
szybkiiii
Minak szybki a Loeb chyba wyleciał na tą górkę 24 sekundowa przewaga na takim odcinku (4 min) to jest przepaść ! Widziałem chłopa na Rajdzie Polski w 2009 r. Ma jaja.
-
- Nowy
STi77 true. To nie niedzielna pojeżdżawka dziadków
Na redbull.tv będzie relacja live z wyścigu!
btw: czemu ksywa STi?
Na redbull.tv będzie relacja live z wyścigu!
btw: czemu ksywa STi?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Clubman
To sie szykuje wojna za to zdjecie:D
Sti...ale juz wiem dlaczego masz niebieskiego Miniacza
Sti...ale juz wiem dlaczego masz niebieskiego Miniacza
Japan Motors Bielsko - Biała [Mitsubishi, Suzuki, Nissan] - 667 071 387
Czemu wojna odrazu wojna, mozna miec kilka aut ja mam 2 i jakosc do tej pory wojny tutaj nie ma
-
- Nowy
A to drugie to STi?Olo pisze:Czemu wojna odrazu wojna, mozna miec kilka aut ja mam 2 i jakosc do tej pory wojny tutaj nie ma
STi77 piękne foto - z Monte 2002?
wracając do tematu: to MINI jest max szybkie