Bagażnik na rower (R56)
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Bagażnik na rower (R56)
Witam, czy ktoś pomoże w tym temacie? Co wybrać, co się sprawdza?
Iść w mini czy np thule?
W akcesoriach mini jest taki patent, że to ramie co trzyma rower służy też jako podnośnik. Ktoś to widział na własne oczy?
Iść w mini czy np thule?
W akcesoriach mini jest taki patent, że to ramie co trzyma rower służy też jako podnośnik. Ktoś to widział na własne oczy?
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: Bagażnik na rower (R56)
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Nie chcę być niegrzeczny ale Mini z bagażnikiem zalatuje profanacją tego samochodu.
Co ma bagażnik rowerowy do profanacji? Kolega po prostu chce zwiększyć użyteczność swojej miniatury. Nie przesadzajmy nowe MINI są naprawde fajne, ale nie są ani sportowymi samochodami, ani ekskluzywnymi tym barziej nie są klasykami, więc stwierdzenie że bagażnik to profonacja wydaje mi się zdecydowanie wyolbrzymione. Chyba, że taki był cel kolegi.Jack Sparrow pisze:Nie chcę być niegrzeczny ale Mini z bagażnikiem zalatuje profanacją tego samochodu.
Pozdrawiam
Przepraszam przeczulonego kolegę, wyraziłem tylko swoją opinię. Jak ktoś ma ochotę może sobie jeszcze hak założyć i ciągnąć przyczepę.
przeczulonego raczej nie:) po prostu przedstawiłem swój punkt widzenia.
wracając do tematu bagażników to polecić mogę Thule naprawdę wysoka jakość, co do produktów sygowanych MINI/BMW to nie ździwił bym się jakby to były produkty Thule.
wracając do tematu bagażników to polecić mogę Thule naprawdę wysoka jakość, co do produktów sygowanych MINI/BMW to nie ździwił bym się jakby to były produkty Thule.
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
profanacja, hehe 
no wlasnie patrzylem tez na thule - ceny sa calkiem przyzwoite. zastanawia mnie tylko co na takie dodatkowe ~25kg powie klapa bagaznika (ew. plastikowy zderzak, na ktorym chyba sie ta dolna czesc ma opierac)

no wlasnie patrzylem tez na thule - ceny sa calkiem przyzwoite. zastanawia mnie tylko co na takie dodatkowe ~25kg powie klapa bagaznika (ew. plastikowy zderzak, na ktorym chyba sie ta dolna czesc ma opierac)
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
czyli koenigsegg z dedykowanym baganikiem to tez przypal? a dziwne bo sprzedli wszystkie sztuki z baganikiem na dachu. dla mnie to wygoda bo jak zrobi car audio musze miec jakis bagaznik i bedzie to pewnie trumna mala przemalowana pod caly wyglad samochodu.Jack Sparrow pisze:Nie chcę być niegrzeczny ale Mini z bagażnikiem zalatuje profanacją tego samochodu.
Rower tez pewnie przypne bmx w kolorze auta