warsztat do wymiany rozrzadu
-
- Nowy
- Posiadane auto:
warsztat do wymiany rozrzadu
Witam jak w temacie poszukuje warsztatu w okolicy warszawy który w miarę tanio wymieni rozrząd w mojej "esce". Polecicie mi jakiś warsztat?
Pozdrawiam :}
Pozdrawiam :}
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Re: warsztat do wymiany rozrzadu
Nikt nie jest z warszawy? Nikt nie robił nic z silnikiem ??
Jesli chcesz, moge Ci podac namiary na serwis w Milanowku, w ktorym ogarniam bmw. Zalozyciel przez wiele lat byl szefem mechanikow w jednym z warszawskich aso tej marki. Z tego co wiem serwisowali r53, lecz nie sadze zeby z r56 mieli wieksze doswiadczenie. Na pewno jednak sa uczciwi i dokladni.kislobudyn pisze:Nikt nie jest z warszawy? Nikt nie robił nic z silnikiem ??
W sumie to gdyby zajeli sie Twoim autem to nabraliby doswiadczenia na wypadek gdybym sam kiedys kupil r56
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Pozwoliłem sobie nagrać filmik z (w miare rozgrzanego) silnika w moim mini..
https://www.youtube.com/watch?v=PAywc-OJqMc
https://www.youtube.com/watch?v=PAywc-OJqMc
jak ladnie lancuszek juz dzwoni. Jaki masz przebieg w tym aucie?
Kup sobie czesci w ASO nie kosztuja fortuny i niech Ci ktos to normalny posklada w koncu to nie V12.
Jak nie to na poczatek kup napinacz rozrzadu jakies 160zl w ASO i wymien go i zobacz czy jest to samo. Ja zmienilem i jest cicho zobaczymy w zime gdzie najbardziej bylo slychac. Lancuch to koszt 300zl do teo masz jeszcze 2 slizgi i kola zebate
Kup sobie czesci w ASO nie kosztuja fortuny i niech Ci ktos to normalny posklada w koncu to nie V12.
Jak nie to na poczatek kup napinacz rozrzadu jakies 160zl w ASO i wymien go i zobacz czy jest to samo. Ja zmienilem i jest cicho zobaczymy w zime gdzie najbardziej bylo slychac. Lancuch to koszt 300zl do teo masz jeszcze 2 slizgi i kola zebate
-
- Nowy
- Posiadane auto:
problem jest jeszcze w tym, że na komputerze wyskakuje problem z VANOSEM a to chyba nie to samo co rozrząd, tak że łańcuszek swoją drogą a to swoją. :}
Tak z ciekawosci, jaki mini ma przebieg?kislobudyn pisze:problem jest jeszcze w tym, że na komputerze wyskakuje problem z VANOSEM a to chyba nie to samo co rozrząd, tak że łańcuszek swoją drogą a to swoją. :}
To jakie są ceny wymiany rozrządu w różnych serwisach, najwyższe, najniższe ?
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Tam gdzie dzwoniłem, jeszcze takich nie robili i muszą oszacować cene.. (Komplet cześci do wymianu rozrządu w intercarsie kosztuje 440zł (cena hurt)) dziś miał mi wysłać ale nie dotarło :}
Cos za tanio jak na kompletny rozrzad. Wiadomo, ze ASO swoje zarabia.
Podaj przebieg tego auta? Od nowsci je masz czy odkupiles od kogos?
Podaj przebieg tego auta? Od nowsci je masz czy odkupiles od kogos?
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Mamy podpisaną umowę z intercarsem tak że taka jest cena za taki komplet do tego samochodu który oni oferują podkreśle ze cena jest ceną HURTOWĄ.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
tylko przez moment, fota oglosila upadlosc
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Kuner
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56, R50, BMW Rally, Chrysler
- Kontakt:
Upadłość foty to tylko zabieg naprawczy i ona tak naprawde nie upadnie (świadczę usługi dla Foty i mam bardziej niż pewne info)flapjck1 pisze:tylko przez moment, fota oglosila upadlosc
P.S Co do wymiany rozrządu - zapraszam do nas. Znajdzie się już kilku forumowiczów zadowolonych
http://www.swiatMINI.pl
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Byłem u mechanika (serwisanta) bmw, mini... Powiedział, że no niestety te typy tak mają i wszystko jest OK, dodał ze i tak chodzi cicho
ogólnie nie ma co pchać się w koszty.
Co do błędu mam założonego blow off-a powiedział ze równie dobrze może to rzutować na błąd vanosa, w tygodniu mam na komputer podjechać:)
ogólnie nie ma co pchać się w koszty.
Co do błędu mam założonego blow off-a powiedział ze równie dobrze może to rzutować na błąd vanosa, w tygodniu mam na komputer podjechać:)