Mapy gps r53
Mapy gps r53
wiecie może czy da się gdzies kupić albo pobrać w miarę aktualne mapy do nawigacji w r53?
Re: Mapy gps r53
te mapy sa juz niewspierane wiec lepiej sobie kupic zewnetrznego gpsa z garmina gdzie dostaniesz dozywotnia licencje na aktualizacje map. Tom toma nie polecam drogo wychodzi niestety co roku trzeba wydac kilka stowek na aktualizacje
A ja polecam TomToma na iPhone'a - płaci się za zakup, a aktualizacje są darmowe.
hmm chyba sie nie zrozumielismy
mam wbudowaną orginalna navi , i chce miec w miare nowe mapy , mam z bodajrze 2008 ale chyba sa troszeczke swierzsze .
A jedyna zewnetrzna nawi jakia sie nadaje to automapa
mam wbudowaną orginalna navi , i chce miec w miare nowe mapy , mam z bodajrze 2008 ale chyba sa troszeczke swierzsze .
A jedyna zewnetrzna nawi jakia sie nadaje to automapa
dlatego mowie, ze BMW juz raczej nie klepie map na Twoja Navi a napewno juz nie na Polske ja mam to samo z moja w R56 pokrycie jest tragiczne dlatego polecam przestawienie sie na normalna Navi zewnetrznabo napewno wyjdzie to taniej i pewniej
Zadzwon do ASO czy maja nowe mapy jak tak to po ile i jakie jest pokrycie dla Polski niech Ci powiedza a pewnie nie beda i tak wiedziec
Zadzwon do ASO czy maja nowe mapy jak tak to po ile i jakie jest pokrycie dla Polski niech Ci powiedza a pewnie nie beda i tak wiedziec
- Kocyk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI Cooper Green Arrow
W maju ściągałem z internetu mapy BMW. Są zaktualizowane na 2013r. Szczerze mówiąc nie jest źle, aczkolwiek miałem do czynienia z lepszymi nawigacjami.
Tu masz link: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 1&t=188961
A jeżeli chciałbyś kupić oryginał to w salonie bmw gdzieś na 100% dostaniesz.
Tu masz link: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 1&t=188961
A jeżeli chciałbyś kupić oryginał to w salonie bmw gdzieś na 100% dostaniesz.
- Alex
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53 2003
Witam, ma ktoś może link lub plik z najnowszymi mapami? Europa + polska?
Ewentualnie gdzie mogę takie dostać poza ASO - z ciekawości podjadę i zapytam o cenę do nich
Ewentualnie czego szukać? Mapy od jakich BMW?
Ewentualnie gdzie mogę takie dostać poza ASO - z ciekawości podjadę i zapytam o cenę do nich
Ewentualnie czego szukać? Mapy od jakich BMW?
Mini Cooper S R53 2003