WirtualnyAleXander pisze:gratki "modów" i wybierz się w końcu na jakiś track-day zobaczyć jaki to czas robi na Poznaniu ;p
BMW MCS R56 by Olo
Moderator: flapjck1
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Re: BMW MCS R56 by Olo
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
NIe przejmuje sie tym bardziej ten temat traktuje jak bloga
Narazie to mi doszla piasta do wymiany lewa prawa i w dodatku lakiernik co mi malowal felgi na czarno dalem mu dekle do pomalowania to mi je zdupil i musialem kupic nowe, ciesze sie, ze wogole byly na allegro troszke inne ale coz zrobic.
Ogolnie to z dnia na dzien coraz to nowsze gowno za przeproszeniem sie robi i zaczyna mnie to juz irytowac...
Narazie to mi doszla piasta do wymiany lewa prawa i w dodatku lakiernik co mi malowal felgi na czarno dalem mu dekle do pomalowania to mi je zdupil i musialem kupic nowe, ciesze sie, ze wogole byly na allegro troszke inne ale coz zrobic.
Ogolnie to z dnia na dzien coraz to nowsze gowno za przeproszeniem sie robi i zaczyna mnie to juz irytowac...
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Ciekaw byłem kto to w końcu napiszeAleXander pisze:nie masz czasem wrażenia, że sam ze sobą rozmawiasz?
gratki "modów" i wybierz się w końcu na jakiś track-day zobaczyć jaki to czas robi na Poznaniu ;p
Felgi LS Design 18x8 ET35 pomalowane, opony Nankang NS 20 na lekkim naciagu zalozone (tyl czasami obciera o nadkola ale coz zrobic nizej narazie sie nie da bez nowych wachaczy na tyl z regulacja katow). Zaslepka wycieraczki zalozona w koncu i czas przyszedl na dokonczenie dziela i oklejenie listw na czarno tasma vinylowa. Calosc trwala ponad 2h bo troche trzeba bylo sie z tym nameczyc.
- Załączniki
-
- IMAG0287.jpg (142.8 KiB) Przejrzano 2452 razy
-
- IMAG0288.jpg (140.96 KiB) Przejrzano 2452 razy
-
- IMAG0289.jpg (140.83 KiB) Przejrzano 2452 razy
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
fajnie, też kiedyś myślałem o czarnym i zrobieniu go na blackout. pytanie tylko czemu zdjąłeś wycieraczkę, tak lepiej wygląda? i pewnie fajnie by to stroiło jakby całość okleić na czarny mat, ale to już grubsza zabawa
Nie lubie czarnego matu wole glossy dlatego wszystko jest swiecace.
Co do wycieraczki to nie uzywalem i nie uzywam jej a wrecz w zime fajnie sie ramie lamie jak sie komus nie chce szyby ogaranc ze sniegu tylko robi to wycieraczka ale to z lenistwa i zimna
Ja auto w firmie oklejam jedynie sam listwy oklejalem bo do tego doktoratu nie trzeba.
Oklejenie calego auta to zabada na tydzien bo jesli chce sie doslownie cale czy po otwarciu drzwi ma byc widac kolor okleiny tez to trzeba wszystko demontowac z samochodu co przeszkadza w polozeniu tego w dodatku kosztuje to tyle co lakierowanie calego auta od nowa wiec wolalbym zmienic w tym wypadku kolor lakieru juz
Co do wycieraczki to nie uzywalem i nie uzywam jej a wrecz w zime fajnie sie ramie lamie jak sie komus nie chce szyby ogaranc ze sniegu tylko robi to wycieraczka ale to z lenistwa i zimna
Ja auto w firmie oklejam jedynie sam listwy oklejalem bo do tego doktoratu nie trzeba.
Oklejenie calego auta to zabada na tydzien bo jesli chce sie doslownie cale czy po otwarciu drzwi ma byc widac kolor okleiny tez to trzeba wszystko demontowac z samochodu co przeszkadza w polozeniu tego w dodatku kosztuje to tyle co lakierowanie calego auta od nowa wiec wolalbym zmienic w tym wypadku kolor lakieru juz
low is a lifestyle...
- Załączniki
-
- IMAG0296.jpg (175.1 KiB) Przejrzano 2361 razy
We wtorek sie okaze jaki mam sterownik od swiatel czy jest programowalny jak jest to odrazu wskakuja lamy od R56 LCI w wersji Black Line:
http://www.adwshop.com/image/cache/data ... 50x350.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=M8Ntv9pqMxM
http://www.adwshop.com/image/cache/data ... 50x350.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=M8Ntv9pqMxM
- t_scarf
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
No i było dobrze, to żeś wziął i zje.... Sorry, ale nie cierpię takich koślawych, okaleczonych aut
kwestia gustu ja ide z tym nurtem:
http://www.stanceworks.com
Felgi i tak beda na sprzedaz bo czekam na nowe z rantem w polerce takze jakby ktos byl zainteresowany przy okazji mozna pisac. Rozmiar 18x8 ET35 felgi oryginalne praktycznie nowe, nie spawane nie powyginane w kolorze czarnym swiecacym.
Jak dojda nowe bedzie wygladalo wszystko tak:
http://www.stanceworks.com
Felgi i tak beda na sprzedaz bo czekam na nowe z rantem w polerce takze jakby ktos byl zainteresowany przy okazji mozna pisac. Rozmiar 18x8 ET35 felgi oryginalne praktycznie nowe, nie spawane nie powyginane w kolorze czarnym swiecacym.
Jak dojda nowe bedzie wygladalo wszystko tak:
- Załączniki
-
- MINI_52.jpg (171.34 KiB) Przejrzano 2318 razy
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini F56, Mini R60, Mini R53
Mi się podoba wygląda rewelacyjnie !
Ile będziesz chciał za kola?
Ostatnio zmieniony 03 sie 2013, 20:55 przez Richie, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakies 2tys bo nowe chodza po 3200 na ebayu wiec mysle ze cena niewysoka a sa naprawde wytrzymale i sie nie krzywia bo znajomy je ma na borze juz 2gi sezon i smigaja super i sie nic nie krzywi wiec na nasze kochane drogi jaknajbardziej sie nadajaRichie pisze:Mi się podoba wygląda rewelacyjnie !
Olo robisz stancowego MCSa i nie ma cie jeszcze na FSPL, oj nie ładnie , koniecznie powalcz ze spasowanie.
Zapraszam :p
Ostatnio zmieniony 05 sie 2013, 11:23 przez zoy, łącznie zmieniany 1 raz.
FLUSHSTYLE PL- FORM OVER FUNCTION
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
Nie omieszkam zawitac dzieki za zaprozoy pisze:Olo robisz stancowego MCSa i nie ma cie jeszcze na FSPL, oj nie ładnie , koniecznie powalcz ze spasowanie.
Peace V
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
lifestyle lifestylem, ale 18''cali i to jeszcze wsadzone w nadkole wyglada jak citroen xm po wypadku...
to zdjecie miniaka na srebrnych bbs'ach (?) wyglada zajebiscie, ale u Ciebie te czarne felgi bez rantu to juz przegiecie troche jak drewniane kola w karocy
ale kto bogatemu zabroni? ;D
to zdjecie miniaka na srebrnych bbs'ach (?) wyglada zajebiscie, ale u Ciebie te czarne felgi bez rantu to juz przegiecie troche jak drewniane kola w karocy
ale kto bogatemu zabroni? ;D
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".