Wczoraj kupiłem sobie Mini One 1,6 z 2003r i chciałbym zapytać o trzy rzeczy. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czym jest owalna kratka na suficie obok przycisku otwierania szyberdachu nad lusterkiem? Wygląda to na mikrofon do zestawu głośnomówiącego ale nie mam nigdzie możliwość uruchomienia go, chyba że czegoś nie wiem. Drugie moje pytanie dotyczny wspomagania kierownicy. Jeździłem wieloma samochodami ale w moim mini trzeba użyć siły aby kręcić kierownicą. Czytałem że są w nich problemy ze wspomaganiem ale pompa działa bo jak wyłącze zapłon to prawie w ogóle nie mogę jej kręcić więc wspomaganie działa. Tak jest w mini czy powinienem sprawdzić pompe? Podobno wymieniona na nową niedawno.. Ostatnie pytanie dotyczy przycisków z tyłu na kierownicy. Prawe działają (głośność i zmiana CD/Radio) ale lewe nie mam pojęcia do czego są :/ Nic na nie nie reaguje. aaa i gdzie mogę sprawdzić po vin wyposażenie auta?
A tak w ogóle to przesiadłem się z Jeepa GC 4,7 V8 i jestem zajarany jak dzieciak i banan nie schodzi jak nim jade

dzięki z góry za odpowiedz!
pozdrawiam
Adam