Sytuacja się zmieniła dosyć i jednak nie będe zmuszony sprzedać swojego autka co mnie bardzo cieszy Tak więc na jesień szykuje się ciąg dalszy prac związanych z wnętrzem. Oczywiście wycieraczki w moim samochodzie to pięta Achillesowa. Znów trzeba będzie z nimi pokombinować. Czy komuś udało się zrobić, żeby ten samochód miał normalne wycieraczki bez żadnych ekscesów ?
A o to nasze wspólne zdjęcie pierwsze:
Moje pierwsze Mini
Moderator: flapjck1
Re: Moje pierwsze Mini
Pierwszy raz jeździłem mini jak miałem 12 lat nie pamiętam modelu ale pamiętam że zabawa była przednia najgorszy był powrót do domu i wielki opieprz i jeszcze większy szlaban haha
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
rozebrać silnik - sprawdzic stan - nasmarować prowadnice i bedzie chodzić
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
nic nie będzie chodzić bo ma jakis przeszczep od innego auta ... trzeba kupić orginalne używki w dobrym stanie posmarować smarem teflonowym i wtedy będzie git. Zobaczę może uda mi sie załatwić coś tanio.Konrad K_2 pisze:rozebrać silnik - sprawdzic stan - nasmarować prowadnice i bedzie chodzić
Taki właśnie jest cel Kupić oryginalny mechanizm. Chociaż słyszałem, ze on również nie jest pierwszej jakości. Ale nic się nie poradzi w takim aucie. Z ciekawości mam ochotę zapytać czy w ostatnich modelach też montowano taki mechanizm? Bo jakby to porównać z technologią chociażby Golfa IV z tamtych lat to jednak Mini było "odrobinkę" w tyle
Ostatnio zmieniony 29 sie 2013, 01:52 przez Kisame, łącznie zmieniany 1 raz.