pomykam sobie ja moim miniaczkiem i tak nigdy tego nie zauwazylem bo moze nie obserwowalem,ze w naszych mini dokladnie R53 bardzo pozno sie wlacza asc[esp]
Mam takie wrazenie oczywiscie ze wszystko jest ok a jesli by byla awarja raczej by cos sie swiecilo lub pokazany bylby blad.
podczas ruszania na sniegu albo na deszczu oczywiscie asc pulsuje wiec wszystko ok ,,,chyba ze jeden system ruszania dziala a kontrola trakcji nie dziala
Co o tym myslicie
asc czyli kontrola trakcji
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: asc czyli kontrola trakcji
asc to asc, a dsc to dsc - asc chyba zapobiega mieleniu kol przy ostrym dodaniu gazu/zerwaniu przyczepnosci. co rozumiesz, przez pozne wlaczanie sie?
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Re: asc czyli kontrola trakcji
Nie chce zakladac nowego tematu, wiec podlaczam sie tutaj.
Czy kazdy mini ma kontrole trakci? U mnie na "tescie zegarow" swieci sie lampka kontroli trakcji, jednak w srodkowej konsoli nie mam odpowiedniego wlacznika, tylko zaslepke.
Czy kazdy mini ma kontrole trakci? U mnie na "tescie zegarow" swieci sie lampka kontroli trakcji, jednak w srodkowej konsoli nie mam odpowiedniego wlacznika, tylko zaslepke.