Ciężko w obroty...

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

tomyfly

Re: Ciężko w obroty...

Post autor: tomyfly »

gdzie kupiłeś ten filter? ile kosztował?
Barburka73

filtr

Post autor: Barburka73 »

Filtr kupowałem w inter carsie kosztował coś koło 80 zł. Mam zapisany symbol gdybyś potrzebował.
tomyfly

bardzo poprosze ten numer, nie moge znalesc filtra na intercars. dziekuje
Barburka73

filtr

Topran Krafts.Filter 16146757196, 501431756
tomyfly

dziekuje bardzo kolego! w serwisie BMW - 202zł , tutaj link za 79zł: http://www.iparts.pl/czesc/filtr-paliwa ... 01431.html
Barburka73

po diagnostyce

Wczoraj cały dzień spędziłem w ASO mini w Katowicach w celu pełnej diagnostyki auta. I cieszę się bardzo bo do wymiany znaleźli mi tylko parę uszczelek i zawór regenerujący ciśnienie na listwie zasilającej wtryski. Całość naprawa zamknę w kilku stówkach. Przynajmniej wiem na czym teraz stoję. Polecam taką usługę osobą które są świeżo po zakupie mini. Miło usłyszeć że ASO niema się do czego przyczepić w Twoim autku po wnikliwej diagnostyce elektroniki i mechaniki. :)) Problem który wywołał ten temat był spowodowany właśnie tym wspomnianym regulatorem ciśnienia. Wymiana jest na tyle prosta że nawet w ASO powiedzieli że sam dam radę. AAA no i jeszcze jedno autko ma oryginalny przebieg 103 tyś bo było tam serwisowane od początku a w przebieg przyznam nie wierzyłem sprzedającemu. Sami wiecie jak to jest z przebiegami w sprzedawanych autach. :) Polecam jeszcze raz taką wizytę w ASO.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ