pasy na masce
Re: pasy na masce
Może sami robią nie biegają do ASO. Mnie moje wyszły ok 20 pln/komplet z autografem Coopera wyciętym na ploterze. Wzór pasków z Countryman'a.
- Załączniki
-
- Mini 3 - Kopia.JPG (137.08 KiB) Przejrzano 2346 razy
Nie. Są jednokolorowe. Pewnie dało by radę wykonać z paskami ale cena będzie kapkę wyższa. Jutro dam znać ile było by doplaty.Alfik30 pisze:Czy te białe pasy mają czarne brzegi (tak jak w oryginale?), bo na zdjeciach zbyt dobrze nie widać.
Jest opcja wykonania z czarnymi paskami po bokach jak w oryginale - czyli pod każdym względem będą identyczne z fabrycznymi. Cena około 20 zł w górę czyli 119zł +KW.kamelus_ pisze:Nie. Są jednokolorowe. Pewnie dało by radę wykonać z paskami ale cena będzie kapkę wyższa. Jutro dam znać ile było by doplaty.Alfik30 pisze:Czy te białe pasy mają czarne brzegi (tak jak w oryginale?), bo na zdjeciach zbyt dobrze nie widać.
W drugiej połowie przyszłego tygodnia powinny być osiągalne. Ktoś chętny?
bardzo chętnie bym takie przytulił, ale całe czarne z biały paskiem na brzegach i białym autografem 
długo trzeba by czekać na to?

Hejka. Sorkie że dopiero teraz ale trochę mnie nie byłomulder pisze:bardzo chętnie bym takie przytulił, ale całe czarne z biały paskiem na brzegach i białym autografem

Pasy jak najbardziej do zrobienia. Jak do poniedziałku zamówisz to do końca tygodnia będą gotowe. Cena z wysyłką 135 zł. Napisz czy się decydujesz i w którym miejscu oraz mniej więcej jak ułożony ma być autograf. A i na jednym pasie czy na obu.
POZDRAWIAM
Hej.
Dzieki za propozycje ale zdecydowałem się na oryginalne pasy.
Plzdrawiam
Dzieki za propozycje ale zdecydowałem się na oryginalne pasy.
Plzdrawiam
Witam
Jestem świeżak ale chętnie je kupię.
Najchętniej białe, z tym czarnym brzegiem i autografem. Da się.
Na PW mogę podać dane do wysyłki.
PWBezi pisze:Witam
Dostępny jeden komplecik białych pasów z czarnym brzegiem do R50 i R53. Chętni?
Witam a pasy w kolorze czarnym na maske i tylne drzwi do R55 kupię? Fajne by bylo aby tena masce miały autograf w kolorze białym:)
Niestety do R55 nie posiadam. A jestem perfekcjonistą i na oko nie dorabiamklinsi1818 pisze:Witam a pasy w kolorze czarnym na maske i tylne drzwi do R55 kupię? Fajne by bylo aby tena masce miały autograf w kolorze białym:)

A tam gadasz:) dobrze zmierzysz i wyjdzie cudo:) Przemysl sprawe bo w ASO zedrzą ze mnie jak z mldego:)
Dostpny kolejny komplecik do R50 i R53 - tym razem czarny z białymi brzegami.
pasy na tył
Nie z przekory, ale czy na tył robisz chodzi o takie:
http://www.mini-graphics.co.uk/mini-boo ... oot-decals
Re: pasy na tył
Niestety nie. Ewentualnie możesz kupić drugi komplecik na przód i jakoś zaadoptować. Ale sam byś musiał sobie kąty podocinać itp.jimmy55 pisze:Nie z przekory, ale czy na tył robisz chodzi o takie: