Śląsk - spotkania
Moderator: flapjck1
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Re: Śląsk - spotkania
Można by, tylko więcej ochotników potrzeba.
Napisz dokładnie skąd jesteś bo Silesia to mało szczegółowo, może dałoby rade znaleźć jakieś wspólne (dogodne dla wszystkich) miejsce i się spotykać.
Napisz dokładnie skąd jesteś bo Silesia to mało szczegółowo, może dałoby rade znaleźć jakieś wspólne (dogodne dla wszystkich) miejsce i się spotykać.
Bzyku
Ja się mogę zapisać
1) STi77
1) STi77
- Alfik30
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Cooper S - R53
A może by tak przy okazji zorganizować hamownię? Zawsze to jakaś atrakcja. Ja byłem dzisiaj na hamowni w Katowicach i wydałem 80 zł, ale gdyby było więcej chętnych, myślę że możnaby było ponegocjować np. Po 50 zł ?
Z tą hamownią dobry pomysł. Chętnie bym sprawdził jak liczne mam stado
Też chętnie przyjadę pogadać i pooglądać miniaki
aczkolwiek mini dopiero co hamowane także z hamowni odpadam
aczkolwiek mini dopiero co hamowane także z hamowni odpadam
Siemianowice ŚlBzyq pisze:Napisz dokładnie skąd jesteś bo Silesia to mało szczegółow
skoro mamy listopad i wszyscy pewnie wiedzą jak w tym miesiącu pracują to może jakaś konkretna data? Dopasuje sie do reszty
cześć,
kiedy planujecie kolejnego spota? bardzo chętnie bym wpadł
kiedy planujecie kolejnego spota? bardzo chętnie bym wpadł
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
chcesz zrobić test miniaka?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
yyy, no i tu mnie zaskoczyłeś - otóż, bardzo chętnie.
jednak nie tylko o to mi chodzi, chciałem wpaść na spota, coś ponagrywać, pogadać z ludźmi i tak dalej
szukam też pewnego człowieka ze świętochłowic, który może być członkiem waszego klubu.
jednak nie tylko o to mi chodzi, chciałem wpaść na spota, coś ponagrywać, pogadać z ludźmi i tak dalej
szukam też pewnego człowieka ze świętochłowic, który może być członkiem waszego klubu.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
kojarze ze ktoś tu ze swietochlowic jest, ale raczej w new Mini, nie w klasyku, znaczy klasykowiec tez jest ale raczej forumowo nieaktywny
New MINI teraz jak mrowkow
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
hm, gość ma dwa classiki, jednego new mini i jednego clubmana - tyle dojrzałem przejeżdżając regularnie pod jego domemflapjck1 pisze:kojarze ze ktoś tu ze swietochlowic jest, ale raczej w new Mini, nie w klasyku, znaczy klasykowiec tez jest ale raczej forumowo nieaktywny
Człowiek którego szukasz to Zbyszek Walaszczyk "Zbych" .
Jego adres mailowy jest na stronie Klubu w zakładce "Klubowicze" jednak rzeczywiście rzadko zagląda na forum i być może równie często na swoją skrzynkę mailową.
Mogę do niego zadzwonić jeśli chcesz żeby się uaktywnił
Pozdrawiam Marek
Jego adres mailowy jest na stronie Klubu w zakładce "Klubowicze" jednak rzeczywiście rzadko zagląda na forum i być może równie często na swoją skrzynkę mailową.
Pozdrawiam Marek
dzięki!kocioł pisze:Człowiek którego szukasz to Zbyszek Walaszczyk "Zbych" .
Pozdrawiam Marek
spróbuje najpierw mailowo, a nóż się uda.
ale na tego spota to i tak bym chętnie wpadł
- Bawaria Motors
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Budujemy MINI Choinkę
Witajcie
7 grudnia 2013 zapraszamy na godzinę 14:00 do Bawaria Motors Katowice - BMW & MINI dealer.
O godz. 15.00 MINI PARADĄ pojedziemy na lotnisko Muchowiec, żeby zbudować tam największą MINI Choinkę, wyłącznie z samochodów MINI!
Na lotnisku przygotowaliśmy dla WAS:
- ciepły poczęstunek w świątecznym nastroju,
- mikołajkową kwestę na rzecz wychowanków Dom Aniołów Stróżów,
- oraz MINI Niespodziankę.
Jeśli zdecydujesz się wziąć udział w tym przedsięwzięciu :
wyślij e-mail o treści "Buduję MINI Choinkę"oraz swoje IMIĘ I NAZWISKO na adres : michalska_d@bmw-bawariamotors.pl
lub wyślij sms-a o treści "Buduję MINI Choinkę" oraz swoje IMIĘ I NAZWISKO na numer tel.: 506 020 944.
Wszystkie informacje dostępne tutaj: MINI choinka z Bawaria Motors Katowice
Serdecznie Zapraszamy!
7 grudnia 2013 zapraszamy na godzinę 14:00 do Bawaria Motors Katowice - BMW & MINI dealer.
O godz. 15.00 MINI PARADĄ pojedziemy na lotnisko Muchowiec, żeby zbudować tam największą MINI Choinkę, wyłącznie z samochodów MINI!
Na lotnisku przygotowaliśmy dla WAS:
- ciepły poczęstunek w świątecznym nastroju,
- mikołajkową kwestę na rzecz wychowanków Dom Aniołów Stróżów,
- oraz MINI Niespodziankę.
Jeśli zdecydujesz się wziąć udział w tym przedsięwzięciu :
wyślij e-mail o treści "Buduję MINI Choinkę"oraz swoje IMIĘ I NAZWISKO na adres : michalska_d@bmw-bawariamotors.pl
lub wyślij sms-a o treści "Buduję MINI Choinkę" oraz swoje IMIĘ I NAZWISKO na numer tel.: 506 020 944.
Wszystkie informacje dostępne tutaj: MINI choinka z Bawaria Motors Katowice
Serdecznie Zapraszamy!
- Załączniki
-
- MINI choinka.jpg (65.76 KiB) Przejrzano 1051 razy