.... i 3 cylindry. Pamiętam jak lata świetlne temu opisywali silnik opla corsy 1.0 12v i każdemu dzwięk kojarzył się z maszyną do szycia. Jeśli tu też będzie podobnie to masakra . Chyba, że główny księgowy BMW (bo to oni obecnie produkują samochody) postanowił zadbać o doznania dźwiękowe kierowcy, pasażerów i zgodnie z obecnym trendem (downsizing'u) zapoda nam przez system audio R6 lub V8. To dopiero motoryzacyjne jaja.
Przeraża mnie przód a zwłasza zwis przedniego zderzaka. To jakaś masakra. Cały czas żyję w nadziei, że ten przód to jakiś żart. Czekam na światową premierę zaplanowaną w dniu urodzin Sir Aleca Issigonisa 18 listopada (jeszcze tydzień) i się okaże.
STi77 pisze:Przeraża mnie przód a zwłasza zwis przedniego zderzaka. To jakaś masakra. Cały czas żyję w nadziei, że ten przód to jakiś żart. Czekam na światową premierę zaplanowaną w dniu urodzin Sir Aleca Issigonisa 18 listopada (jeszcze tydzień) i się okaże.
Cytując inne fora Sir Alec będzie się w grobie przewracał
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
smutna prawda jest taka, że i tak będzie się sprzedawał jak ciepłe bułeczki. dla mnie już countryman był jedną wielką pomyłką, a ile już tego na ulicach...
hello pisze:smutna prawda jest taka, że i tak będzie się sprzedawał jak ciepłe bułeczki. dla mnie już countryman był jedną wielką pomyłką, a ile już tego na ulicach...
w koncu to drugi najlepiej sprzedajacy sie model w gamie Mini... niestety