Czy ktoś rozpoznaje ten samochodzik?

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Czy ktoś rozpoznaje ten samochodzik?

Post autor: Malina »

Fotka zrobiona w Mikołajkach 2 lata temu latem, nie jest najlepszej jakości, bo jest to zdjęcie na papierze, pstryknięte aparatem cyfrowym i dopiero wstawione na forum. Czy może właściciel rozpoznaje swoje Mini? A może ktoś inny je kojarzy? Za jakiś czas napiszę historię związaną z tym Mini :wink:
Załączniki
2.jpg
2.jpg (81.29 KiB) Przejrzano 1867 razy
1.jpg
1.jpg (72.9 KiB) Przejrzano 1867 razy
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Czy ktoś rozpoznaje ten samochodzik?

Post autor: flapjck1 »

o ile sie nie myle jest to mini naszego kolegi z warszawy - Darka Ś. - nick: darek
wczesniej bylo zameldowane w Piotrkowie Tryb. chyba
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

A może właściciel się odezwie :idea: :?: :mrgreen: Jeśli się obawia,że jego pani będzie się denerwować,to dodam,że obok jego mini,to ja :lol:,więc bez obaw
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

Malina Ty to jesteś na górnym zdjęciu?? ... tak w tle miniaka ?? W tej białej czapeczce ?? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Tak to ja,tylko teraz już czapeczka jest trochę przyciasnawa i zmieniłam brykę :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kuba
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Kuba »

To mini było obecne na zlocie w Radomiu miniak, jeździł nim kolega Grzesiek Ś
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

A czy Kolega Grzesiek Ś. przegląda forum? Jeśli tak,to czy przypomina sobie postój na rynku w Mikołajkach przed dwoma laty? Jeśli wie o co chodzi,to bez strachu,to tylko tak do pokazania jaki świat jest mały :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Chyba jednak Kolega nie przypomina sobie .Może okoliczność pozostawienia pamiątki na tylnym zderzaku mercedesa z tablicami PL stojącego obok przypomni mu niefortunny wyjazd z miejsca parkowania.Otóż wyobraźcie sobie,że po zrobieniu fotek przy mini ,po zaparkowaniu obok samochodem widocznym na zdjęciach,poszliśmy pospacerować sobie do miasta,posiedzieliśmy w kawiarniach itd.Po upływie ok.dwóch godzin wracamy do samochodu,a tu pięknie przeciągnięta krecha przez tylną boczną część zderzaka w kolorze wiśniowy metalik i co ,w pierwszej chwili złość i nerwy,a oczywiście sprawca zbiegł,po chwili ostudzenia świadomość,że jest on uwieczniony na fotce z pięknie wyeksponowanymi numerami rejestracyjnymi.No to mamy uciekiniera,sprawcę.Szczęście,że były to wakacje i udało mi się udobruchać męża,bo pewnie sprawa potoczyłaby się w wiadomy sposób: "kolizja,ucieczka z miejsca zdarzenia ...".Może ten inny odcień koloru drzwi mini na podesłanej fotce ze zlotu w Radomiu,to twoja pamiątka z tego dnia?Tak więc kolego Grzesiu,pamiętaj następnym razem potrenuj jazdę na wstecznym z wyjazdem z wąskich miejsc i jakby kiedyś przydażyło ci się coś podobnego,to nie uciekaj,bo nie wiesz na kogo możesz trafić.Wiesz,teraz minęło tyle czasu,że opisuję to jako ciekawostkę,ale zobacz jak przypadkowy zbieg okoliczności może namącić ci w życiu.Tak na podsumowanie,ta przygoda kosztowała nas 200zł,żeby usunąć pamiątkę po wiśniowym mini :lol: :lol: ,a tobie pewnie się wydawało,że nikt tego nie widział,ale świat jest mały,co wy na to?
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

No niech będzie czerwony,trochę wpadający w wiśnię :mrgreen:,a z kłopotem wyjazdu,może winny jest duży skręt autka i wielkie gabaryty :mrgreen:.Na to miejcse po jego wyjeździe nikt inny już nie wjechał,bo nie miał szansy się wmieścić,tak więc jeśli miałby ktoś wątpliwości,że może sprawcą był ktoś inny,to niech nie ma złudzeń
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

ee ten miniak w kilku odcieniach byl juz przez nich kupiony :) wiem bo go pamietam zanim jeszcze byl ich wlasnoscia
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

Ja pierdzielę..... DOBRE !!
Awatar użytkownika
dziesio
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dziesio »

Malina pisze:A czy Kolega Grzesiek Ś. przegląda forum? Jeśli tak,to czy przypomina sobie postój na rynku w Mikołajkach przed dwoma laty? Jeśli wie o co chodzi,to bez strachu,to tylko tak do pokazania jaki świat jest mały :mrgreen: .

a no sie przeglada i czyta tylko ostatnio cos czasu nie bylo. dzisiaj wchodze patrze a tu moj miniak :)
w mikolajkach to pamietam, bylem tam 2 dni przejazdem, dostalem nawet kartke za wycieraczke z pozdrowieniami, jak sie skontaktowalem to juz wiekszosci nie bylo, takze tylko z lukaszem sie widzialem przez chwile wtedy...

oboje drzwi sa w roznym odcieniu. tak juz bylo od zakupu, podobno przy lakierowaniu lakieru braklo czy cos takiego... obcierke na razie zaliczyl tylko jedna - w garazu mu sie zdarzylo spotkac z kawalkiem plytki ceramicznej - szczesliwie polerka to zalatwila... z mercedesem nie przypominam sobie zadnych "spotkan" :)
kocioł
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: kocioł »

Może powołajmy komisję do wyjaśnienia tej sprawy (świadkowie, wizja lokalna itd.)??
HEJOO!! Marek
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Nie potrzeba żadnych komisji,ta sprawa to banał,mi chodziło tylko o to,żeby było weselej na forum,trochę ciekawostek z życia związanych z mini itp.Nie miało to na celu żadnych oskarżeń ani wylewania żali,po prostu :"z życia wzięte",ale to jest dowód,że mimo małego stażu jako właścicielka mini,już wtedy interesowałam się takowymi :P .Różnych fotek z tymi autkami mam sporo,ale nie będę wrzucać na forum żeby każdy roapoznawał czy to jego,a historia ,którą opisałam była jedyna jaka spotkała mnie w styczności z mini.W tamtejszym dniu,zrobiliśmy jeszcze jedną fotkę z mini,którym był chłopak z dziewczyną,było koloru ciemny modrak metalik,chyba 98 rok,stało na rynku w Mikołajkach przed lodziarnią na chodniku i nawet jeśli dobrze pamiętam, mąż rozmawiał z właścicielem i przymierzał się za kierownicę.Właściciel pewnie już wie o którą sytuację chodzi,ja wiem kto nim jest,chociaż nie znamy się osobiście,ale jeden z kolegów aktywnych na forum już mnie oświecił,w związku z tym serdecznie pozdrawiam i życzę udanego wejścia w Nowy Rok.?yczrenia oczywiście są dla wszyatkich :mrgreen:
ODPOWIEDZ